Kargo firması CİMER'e şikayet edilebilir mi?

JayzDmx59

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu firma iade ettiğim ürünü benden teslim alalı 37 gün falan oluyor ve müşteri hizmetlerine sık sık baskı yaptığım halde sadece kayıt oluşturuyoruz, çözeceğiz diyorlar. Hala sonuç alamadım. Bu arada iadenin benden alınması uzun uğraşlarım sonucu 1 ay falan sürdü. 2 ay görmüş bir süreçten bahsediyoruz. Ben bu firmayı CİMER'e şikayet edebilir miyim? Eğer edebilirsem süreç hızlı yürür mü yoksa ayları bulur mu? Başka bir tavsiyeniz varsa ona da açığım. Ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu firma iade ettiğim ürünü benden teslim alalı 37 gün falan oluyor ve müşteri hizmetlerine sık sık baskı yaptığım halde sadece kayıt oluşturuyoruz, çözeceğiz diyorlar. Hala sonuç alamadım. Bu arada iadenin benden alınması uzun uğraşlarım sonucu 1 ay falan sürdü. 2 ay görmüş bir süreçten bahsediyoruz. Ben bu firmayı CİMER'e şikayet edebilir miyim? Eğer edebilirsem süreç hızlı yürür mü yoksa ayları bulur mu? Başka bir tavsiyeniz varsa ona da açığım. Ne yapacağımı şaşırdım.
Hangi firma bu? Cimer veya THH'ye şikayet etseniz bile aylar sürer. Şikayetvardan ederseniz ve adı sanı bilinen firmaysa hemen yardımcı olurlar.

Bende Gencer Gaming'i bahsettiğim 2 yerden şikayet ettim ses çıkmadı. Şikayetvardan ettiğim gecenin sabahında döndüler ve yardımcı oldular.

Son düzenleme:
Hangi firma bu? Cimer veya THH'ye şikayet etseniz bile aylar sürer. Şikayetvardan ederseniz ve adı sanı bilinen firmaysa hemen yardımcı olurlar.

Bende Connectgame'i bahsettiğim 2 yerden şikayet ettim ses çıkmadı. Şikayetvardan ettiğim gecenin sabahında döndüler ve yardımcı oldular.
Horoz lojistik hocam adı batsın. Kargo benden alınana kadar müşteri hizmetleri çözüm sağlayamadı bende şikayetvara yazdım. 1 saate aradılar bir hanımefendi yardımcı oldu aslında 10 gün sonra anca aldılar benden kargoyu. Bir daha da aramadılar. 1 ayı geçti bu seferde. Geçen hafta tekrar yeni konu açayım dedim iptal etmişler mevcut şikayetin altına eklemişler arayan soran yok malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı