Kargo firması paketleme yapar mı?

Spawrain

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, mesala ben anakartımı Gaziantep'ten İstanbul'a kargolamak istiyorum. Anakartımın da kutusu yok diyelim. Kargo firması kargonun hasar almaması için önlem alıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında kargo firmalarında buna benzer kutu veya poşet gibi şeyler var ve parayla satıyorlar diye biliyorum ebatına göre kargo firmanın sitesinden bakabilirsiniz.
Ben laptopumu kendi kutusunda kargolayacaktım. Hassas ürün olduğu için git pat pat(dışı havalı yuvarlak şey) al buna saralım, bunsuz alamayız dedi. Onu bile bana aldırdıklarına göre kendileri paketlemez heralde. Ama PTT Kargo’da ücret karşılığı paketleme yapıyorlardı.

Hayir. Sen paketlersin, ona kendi ambalajlarini gecirirler. Sonra teslim edebilirler de etmeyebilirler. Teslim ederlerse kirmadan teslim edebilirler de, etmeyebilirler de. Teslim etmelerini soyledigin kisiye teslim edebilir de, etmeyebilirler de. Tamamen şans.

Hayır. Kargo şubesinden para ile kutu alırsın ancak. O da istediğin boyut ve kalınlıkta olmayabilir. Yani işi oraya varmadan hallet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…