Kargo Firması Seçimi

Hangisi?

• UPS

Oy: 14 42,4%
  • Yurtiçi

Oy: 4 12,1%
  • Aras

Oy: 6 18,2%
  • Sürat

Oy: 2 6,1%
  • MNG

Oy: 7 21,2%

• Oy verenlerin toplamı
    33

Enes Gökce

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Bir yakınıma kargoyla telefon göndereceğim. Ankara'dan İstanbul'a göndereceğim. Hangisi daha güvenilirdir? Telefon olduğu için güvenemiyorum pek. Ayrıca hangi kargo sigorta yapıyor?

@Recep Baltaş Siz Murat Abi'ye masaüstünü hangi kargoyla göndermiştiniz. Memnun muydunuz?

Yurtiçi olmasın da, diğerleri o kadar pişman etmez. Oylamayı Yurtiçi'den yana yapan arkadaş firmanın müdürü galiba. Rezalet bir firmadır, geç getirir geç gönderir. Nadiren siparişin ertesi günü getirerek insanı şoka uğratır. Tavsiyem UPS'dir. Listedeki tüm firmalarla defalarca kargo işim oldu, UPS bir kez olsun beni yarı yolda bırakmadı. Ama söz konusu telefon, kesin bir şey dememek lazım. Sıkıntı çıkmaz umarım.

Yurtiçi kargo ile gönderdik. Açıkcası başta çok korktum. Ancak çok şükür bir şey olmadı. Hava kabarcıklı poşette gönderdikleri için hiç bir ezilme bile olmadı. 1 günde geldi. Teşekkürler Yurtiçi :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı