Çözüldü Kargo göndericisi "We World Express" nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Bugün Aras Kargo'dan bir mesaj aldım. Kargonuz 24 Kasım'a kadar teslim edilecektir diyordu.
Amazon'dan ve Fenerium'dan verdiğim siparişler harici bir alışverişim bulunmuyor.

Fenerium Sendeo ile, Amazon ise Kolay gelsin ve SFC ile gönderecek.

Aras Kargo'yu aradığımda gönderen bilgisinin "We World Express" olduğunu öğrendim.

Bu şirket ile alakalı bir bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Yurt dışından ürün satın aldıysanız o geliyordur. We World Express bir ülkeden diğer ülkeye paketi getirir. Geldiği ülkede de yerel bir kargo şirketi tarafından alıcıya ulaştırılır. We World Express genellikle Çin ve Hong Kong tarafından gelen kargoları getiriyor. Tabi ki sadece bunlarla sınırlı değil.
Yurt dışından geliyor zaten Amazon'da belirtilmiş. Yükleme işini ürünün satıcısı olan firma/kişi We World Express'e devretmiş. Onlar aracılığı ile Türkiye'ye gelmiş, Aras da onlardan devralıp dağıtıma çıkartmış. Standart ithalat süreçleri.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam.
Valla Aras'ı aramadan önce teyzem kargo falan gönderdi diye düşünmüştüm doğrusu.
Gönderici bilgisini görememiştim çünkü.

Herkese cevapları için teşekkür ederim.
Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı