Kargo kutusundan mouse yerine akıllı saat çıktı

Herkese merhaba, bu cumartesi akşamı Trendyol'dan SteelSeries Prime mouse (500TL) almıştım. Satıcı MediaMarkt bu arada. Kargo şirketi de Yurtiçi Kargo.
Bugün kargo elime ulaştı saat 17.30 gibi neyse kutuyu açtım içinden Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saati çıktı. Değeri medimarktta 6.000 TL bu arada.
Şimdi iade etmek, iletişime geçmek falan yapılabilir ama saatin kutusunu falan açsam kullansam bir sıkıntı olur mu? Hem satıcılara hem de kargoculara karşı bir kezde müşteri kârlı çıkmış olsun diye istemiyor da değilim 5.500 TL kâr sonuçta. Kargocu ya da satıcı saati alan kişiye illaki parasını iade eder ona da sıkıntı olmaz.
Bir de benim farenin durumu belirsiz bunu geri teslim etsem onu sapasağlam almakla falan uğraşacağım bekleyeceğim. Sizce ne yapmak en mantıklısı?
Aç sonuna kadar kullan. Geri almayı talep ederlerse de verme.

Hırsız zihniyetli insanlara laf anlatmaya çalışıyormuşum daha yeni fark ettim, bilseydim uzun zaman önce yazmayı bırakırdım.

Son düzenleme:
Hayatı boyunca birikim yapıp parasını akıllıca kullanamamış, yatırımları olmayan insanların emekli maaşının 3'te biri. Çoğu 20-30 yaşındaki insanların bir günlük harcaması bile de etmeyebiliyor.

Birikim derken neyden bahsediyorsunuz benim annem 30 yıldır belediye de çalışıyor daha evin kredilerini 1-2 yıl önce bitirdi ve ona da her an yıkım kararı çıkabilir. Sonrasındada devlet bu kadar çalışmana rağmen gitsinler sana 15 bin versinler hiç hesapladınız mı şu an neye yetiyor bu para hadi onu geçtim babam şu an başkasıyla evli ve 2 çocuğu var kendi evi olmasına rağmen 3 işde çalışıyor buna rağmen kredi çekiyor ve öyle lüks bir hayatıda yok adamın birkaç yıl önce arabası ve 2 motoru vardı şu an borçlarla ayakta kalmaya çalışıyor o yatırımlar uçup gidiyor yani bu zamanda.

Birikim derken neden bahsediyorsunuz benim annem 30 yıldır belediye de çalışıyor daha evin kredilerini 1-2 yıl önce bitirdi ve ona da her an yıkım kararı çıkabilir. Sonrasındada devlet bu kadar çalışmana rağmen gitsinler sana 15 bin versinler hiç hesapladınız mı şu an neye yetiyor bu para hadi onu geçtim babam şu an başkasıyla evli ve 2 çocuğu var kendi evi olmasına rağmen 3 işde çalışıyor buna rağmen kredi çekiyor ve öyle lüks bir hayatıda yok adamın birkaç yıl önce arabası ve 2 motoru vardı şu an borçlarla ayakta kalmaya çalışıyor o yatırımlar uçup gidiyor yani bu zamanda.
Hocam 23 yaşındayım. Yatırım hesabım dolar ve altın hesabımla beraber birikmişim var. Üstüme 1.5M lik araba var kullandıgım. Annenizin, babanızın yapamamış olması yapılmayacagı anlamnına gelmiyor üzgünüm. Dediğim gibi o 15 bin lirayı günlük yemeğe veren, aklını kullanmış ve döviz üzerinden kazanç sağlayan insanlar da var :)

Hocam 23 yaşındayım. Yatırım hesabım dolar ve altın hesabımla beraber birikmişim var. Üstüme 1.5mlik araba var kullandıgım. Annenizin, babanızın yapamamış olması yapılmayacagı anlamnına gelmiyor üzgünüm. Dediğim gibi o 15 bin lirayı günlük yemeğe veren, aklını kullanmış ve döviz üzerinden kazanç sağlayan insanlar da var :)

Buraya da patladım.

Gelmişse sizde boş çevirmeyin elden satın, ve elden yeni bir mouse alın, kalan para ile güzel yatırımlar yapın. 🙂

Yanlış biliyor olabilirim, sanki bir yerden buna benzer bir şey duymuştum. Eğer ürüne çökersen kullanırsan falan satıcı senden onu söke söke alıyor. Hatta galiba ürün açıldığı için sizden parasınıda çıkartıyorlar. Nedense aklımda böyle bir bilgi kalmış, doğruda olabilir sallamasyonda olabilir riske gerek yok her türlü zaten saatin size yollandığını anlayıp geri isteyecekler. Uğraşmaya değmez dediğim gibi, sonra ürün açıldı diye veya satıldı diye sizi uğraştırmasınlar. Bizim hatamız olmuş size hediyemiz olsun diyecek hallerimiz yok, Amazon değil ki hata bizde deyip sizde kalsın desinler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı