Kargo paketleme işi nasıldır?

İleride yoğunlaşacağa benziyor. Yoğunlaşsa bile sorun değil, artık anneme bağlı olarak ihtiyaçlarımı gidermek istemiyorum. Haksız mıyım?
Ekonomik bağımsızlığı ilan etmek önemli. Normal işçi olarak çalıştırırsa sizi sigorta falan. En az asgari ücret kazanırsınız.
Aslında diğer gibi kaçak işçi olarak çalışmış oluyorsunuz.

O adam 20 dediyse sen onu 30-40 say derim ben. Kargo başına 2-2.5TL komisyon aldığını varsayarsam en azından 80TL alman gerek. Eğer sigorta yapmıyorsa 120TL'den aşağı çalışmanı önermem. Bu tarz müşteri hizmetleri temelli işleri Suriyeli veya Afgan uyruklu insanlara yaptıramazlar. Kısacası 9-6 böyle bir işte çalışacaksan yukarıda dediğim yolu izle. Kargo sayısı ne kadar fazlaysa senin maaşında o kadar fazla olmalı. (Tek bakacaksan tabi bu işlere.)

Miktarı biraz düşük buldum fakat iş rahat olduğu için düşük vermeye yanaşabilir ilk başta karşı taraf bir fiyat versin ona göre ilerleyin ilk siz şu kadar istiyorum civarı demeyin.

Ekonomik bağımsızlığı ilan etmek önemli. Normal işçi olarak çalıştırırsa sizi sigorta falan. En az asgari ücret kazanırsınız.
Aslında diğer gibi kaçak işçi olarak çalışmış oluyorsunuz.
16 yaşındayım, sigorta falan olmaz yaşımdan dolayı ya.

En az asgari ücret vermesi gerek değil mi ya? 50-60 TL 8 saat için çok az.
Vallahi bilemiyorum, piyasa nasıldır falan. Aylık 1500 çok rahat bana yeter açıkcası, gider 600'e falan Optimium Whey alır sporuma devam ederim. Sonraki aya almama gerek yok zaten, biraz da bilgisayarımı geliştiririm.
Açılacak gibi duruyor 3 hafta havanız değişmiş olur. @Eren AK
Hadi bakalım.

Vallahi bilemiyorum, piyasa nasıldır falan. Aylık 1500 çok rahat bana yeter açıkcası, gider 600'e falan Optimium Whey alır sporuma devam ederim. Sonraki aya almama gerek yok zaten, biraz da bilgisayarımı geliştiririm.

Hadi bakalım.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. İşveren sizi orada 9 saate yakın süre tutması bile 1500 TL'den fazladır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı