Kargo şubeden nasıl alınır?

Whatever69

Decapat
Daha fazla  
Laptop sipariş etmistim az once subeden cikmis olarak gozukuyor da yarin gidip subeden kendim almak istiyorum. Fakat soyle bir sorum var; subeden alirken kimlik soruyorlarmis sanirsam, kimin kimligini goturmem gerekir? Teslimat adresinde benim ismim yaziyor ama satin alimi annemin kredi karti ile yaptim. Bir de teslimat adresinde benim telefon numaram yaziyor ama siparisiniz kargoya verildi diye Hepsiburada'dan annemin telefonuna gitmis mesaj. Biraz kafam karisti o yuzden.

Burada o tuş yok :) onun yerine "beğen" butonu var, sağda ;)
Kargo takip menüsünden şube ismine bakın şubeye gidin ve teslim almak istediğinizi söyleyin muhtemelen vereceklerdir.

Annenizin ve kendi telefonu alın. Kimliğimiz yanınızda bulunsun isminizi söyleyin size kod gelir ya da kimlik isterler sonra teslim alabilirsiniz :)

Annenizin ve kendi telefonu alın. Kimliğimiz yanınızda bulunsun isminizi söyleyin size kod gelir ya da kimlik isterler sonra teslim alabilirsiniz :)
Burada o tuş yok :) Onun yerine "Beğen" butonu var, sağda ;)

Kargo alıcısı kimse onun kimliğiyle birlikte gitmesi yeterli olur. Bir de SMS doğrulama isteyebiliyorlar, kargo SMS'leri kime gidiyorsa o telefonu da yanınızda götürmeniz daha iyi olur ama bu çoğu durumda gerekmiyor.

Hocam yazdıklarının meali nedir acaba hiçbir şey anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı