Kargo taşıma durumunda iptal edilir mi?

Steam 3 D secury istemiyor sanırım sadece kart bilgilerini girerek az önce bir oyun almıştım Papara'dan paranı kurtarmaya çalışıyorsan böyle bir şey deneyebilirsin ya da başka bir 3 D secury istemeyen bir şeyler yapmayı dene.

Hocam babanızın oğluna mı gönderiyorsunuz bu ne güven. Şimdiden geçmiş olsun. Bir uygulama vasıtasıyla mı sattınız ?

Yanlışlıkla cevapladım pardon.

Dostum bir konu açtığın zaman olayı baştan sona detaylarıyla anlatman gerek. Yazından hiçbir şey anlaşılmıyor.

Benim ekran kartımı bir adam istedi ve sen karrgoya ver dedi parayı jemen atacağım dedi sonra göndermedi sordum neden gondermediniz diye Papara bloke atıyor dedi yarın kesin atacağım dedi bekledim şimdi kargo taşıma sürecine girdi ben de daha ona ulaşmadan kargomu iptal edebilir miyim diye sordum.

Benim ekran kartımı bir adam istedi ve sen karrgoya ver dedi parayı jemen atacağım dedi sonra göndermedi sordum neden gondermediniz diye Papara bloke atıyor dedi yarın kesin atacağım dedi bekledim şimdi kargo taşıma sürecine girdi ben de daha ona ulaşmadan kargomu iptal edebilir miyim diye sordum.

Dolandırıldım deyin kargo şubesini arayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hemen iletişime geçin vakit kaybetmeden durumu anlatın. Teslim edilirse bir daha adamı bulmanız zor.

Yarın kargo şubesine gidin durumu anlatın.
Sabah 08:00-08:30 gibi orada olun.
Teslim edilmeden müdahale etme şansları varsa bilgi alın.
Keşke sahibinden üzerinden ilana koyup yüz yüze satış yapsaydınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı