Kargocu kargomu başka yere teslim etti

Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. 3 gün önce oyuncumağazası adlı şirketten RAM sipariş ettim. Dağıtılıma çıkardı diye mesaj geldi dün fakat teslim edilmedi gün sonunda. Ben de şüphelendim ve kargo takip numarasından araştırdım fakat teslim edildi yazıyordu fakat teslim alan kişide benim adım yazmıyor. Aras Kargo müşteri temsilcisine ulaşamadım bir türlü. Mağazayı aradım. Mağaza Aras Kargo'ya ulaşmış ve teslim eden kuryenin dediği şey "ben barış beyi tanıyorum o hep ayakkabılığa bıraktırıyor ben de o yüzden oraya bıraktım." demiş. Böyle bir saçmalık olabilir mi ve ben böyle bir şey demedim. Ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo şirketinin şehir temsilcisini arayın olmazsa ürünü aldığınız yer ile iletişim kurun onlar kendileri kargo şirketi ile görüşeceklerdir fakat tüm yolları denediniz yine çözüme ulaşmadı hukuki süreç başlatın.
Hocam şehir temsilcisini aradım fakat bir türlü temsilciye ulaşamadım. Bu sebeple aldığım yeri aradım onlar görüşüyor fakat aras kargodan aldığım cevap çok saçma.

Hocam şehir temsilcisini aradım fakat bir türlü temsilciye ulaşamadım. Bu sebeple aldığım yeri aradım onlar görüşüyor fakat Aras Kargo'dan aldığım cevap çok saçma.

Hocam direkt Aras Kargo'nun genel müşteri temsilcisini arayın yine de olmazsa bölge müdürlüğüne gidip görüşün.

@553974 ne alakası var beyefendi? Parasını bu arkadaş ödedi ve ürünü kendi adresine kargolattı. Niye başkasına gidiyor bu kargo?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı