Kargodan gelen ürün kırılırsa ne yapılmalı?

Arseyus

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar değerli arkadaşlar.

Daha önce İncehesap'tan monitör almıştım ancak sorun çıktığı için iade etmiştim.
Tekrar farklı sitelerden monitör almayı düşünüyorum ancak kafama takılan şeyler var.
Ürünün kırık gelme ihtimali veya gelirken kırılma ihtimali olduğu için sizlerin tavsiyelerini merak ediyorum.

Ürün korona sebebi ile güvenlik klubesine bırakılıyor.
Bu durumda ürün kırık çıkarsa başım ağırır mı?

Özellikle bu konuda profesyonel arkadaşlarımızın yorumlarını merak ediyorum.
Kesinlikle ürün geldiğinde hasar var mı yok mu fişe takılıp görüntü geliyor mu gelmiyor mu bunlar kontrol edilmeli midir?

Yoksa ürün kulubeye teslim edildiği için imza atmadığıma göre itiraz hakkkım oluyor mu?

İstediğim ürünler maalesef mağazalarda olmadığı için webden alacağım sanırım.
Bu yüzden yorumlarınız benim için önemlidir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle ürün geldiğinde hasar var mı yok mu fişe takılıp görüntü geliyor mu gelmiyor mu bunlar kontrol edilmeli midir?
Yapılması gereken olay bu fakat çoğu kişi (bende dahil) buna dikkat etmiyor. Korona kapsamından dolayı da dediğiniz gibi kargocu kargoyu uzaktan bırakıp direkt gidiyor. Kırık geldiğini varsayarsak yapacağınız iş çok geçmeden aldığınız sitenin müşteri hizmetlerine başvurup durumu belirterek iade etmek. Eğer iade kabul etmiyorlarsa THH'ye başvurabilirsiniz. Kanıt istiyorsanız (ne kadar geçerli olur bilemiyorum) kutu açılımını video eşliğinde kesintisiz bir şekilde yapınız.

Yapılması gereken olay bu fakat çoğu kişi (bende dahil) buna dikkat etmiyor. Korona kapsamından dolayı da dediğiniz gibi kargocu kargoyu uzaktan bırakıp direkt gidiyor. Kırık geldiğini varsayarsak yapacağınız iş çok geçmeden aldığınız sitenin müşteri hizmetlerine başvurup durumu belirterek iade etmek. Eğer iade kabul etmiyorlarsa THH'ye başvurabilirsiniz. Kanıt istiyorsanız (ne kadar geçerli olur bilemiyorum) kutu açılımını video eşliğinde kesintisiz bir şekilde yapınız.
Galiba amazon dışında monitör almam gibi.
Şuan aradığım ürün teknosada var interneten sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı