Kargolar Yaylaya Gelmez İse Ne Olur?

EREN SATAR

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
9.354
Makaleler
5
Çözümler
22
Yer
Manisa
Memlekete geldim almam gereken ürünler var yaklaşık 1 ay buradayım diyelim ki Yurt İçi kargo ile ürünüm kargoya verildi fakat yaylaya getiremeyiz dendi o zaman ne oluyor? Bir yerde okuduğum kadarıyla PTT`ye veriliyor haftada bir geliyor bu doğru mu? Sahibinden param güvende sistemini kullanacağım için ödediğim komisyon boşa gitsin istemiyorum. Buralarda geçen gün PTT aracı gördüm. Kesin bilgi verebilirsiniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orada yaşayanlara sor. Kargoları mutlaka bir yere bırakıyorlardır. Örneğin benim, karayolunun 2 km yukarısında kalan bir evim vardı. Kargolar oraya çıkmaz, otoyolun üzerindeki markete bırakırlardı. O köyde yaşayanlar da bilirdi. Kargo geldiği zaman kargo sahibi, arabasıyla markete gelir kargosunu alır dönerdi. Yaşadığın yerde de köy merkezinde felan bir yere bırakıyor olabilirler. Ya kargo firmasına ya da çevredekilere sorabilirsin.
 
Yaylaları tam bilmiyorum ama köylere kargo firmaları belirli aralıklarla gidip dağıtım yapıyorlar. Ben sipariş verdiğimde ilin merkezine çabucak gelmişti fakat köye gelmesi için bir kaç hafta beklemek zorunda kalmıştım sistemde kargo adedinin dolması ya da belirli dağıtım gününün gelmesi ile ilgili bir şey yazıyordu.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı