Kargomsende mağduriyeti

bbo7

Decapat
D&R'dan telefon ve adaptör aldım, adamlar 2 gündür kargomu getirmiyorlar, yarın 3. gün olacak ve eminim ki yine getirmeyecekler, dün sabah 10'da kargonuz dağıtma çıktı diye SMS attılar, 45 dakika sonra operasyonel sebeplerden dolayı kargonuz teslim edilemedi yeni teslim tarihi iletilecek dediler, aradan 3 saat geçti kargo dağıtıma çıktı diye mesaj geldi, herhalde gelecek dedim, gelmedi, akşam 6'da SMS geldi yoğunluktan dolayı teslim edemedik yeni tarih iletecegiz, takipten baktığımda ise alıcı adresinde değil yazmışlar, bugün oldu, bugün SMS gelmedi zaten, takipten baktığımda ise dağıtim sorumlusunda yazıyordu, sonra yine akşam oldu takip sayfasına operasyonel sebeplerden teslim edilemedi yazmışlar, arıyorum diyorlar ki adrese teslim notu tuttuk cart tuttuk falan filan, D&R'a yazdım onlarda inceledikten sonra geri dönüş yapacagiz dediler, internete baktığımda bir sürü insan aynı sorunları yaşamış, 10 gün sonra teslim etmişler, ne yapayım sizce iptal edeyim mi siparişi, yoksa bunlarla uğraşmaya devam mı?

Edit: Yarın 3. gün olacak derken, dağıtim anlamında 3.gun yani pazartesi dağıtıma çıktı 1 kez, bugün yine dağıtim sorumlusuna verildi 2, yarin da 3, yani siparişi cuma günü verdim, siparişin 3.gunu değil.

Bende adaptör ve kitap almıştım D&R'dan bendede benzer sorun olmuştu. Kargo dağıtıma çıktığında tekte geldi ama akşam 9.30 gibi gelmişti. Dağıtım konusunda çok kötüler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı