"Kargonuz varış transfer merkezine indirilmiştir" nedir?

Agah gibi

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2020
Mesajlar
3.076
Çözümler
29
1638344784924.png


Açıklayabilir misiniz? İstanbul'da oturmuyorum.
 
Kargonuz oturduğunuz bölge yakınındaki kargo bayiisine teslim edilmiş, dağıtıma çıkacaklarmış, beklemeliymişsiniz.

Geldik yoktunuz vakası bilmem kaçıncı vol olmaz umarım.
 
Hayır. Sizin olduğunuz şehre gelmedi. Sanırım İstanbul'a yakın bir yerde oturuyorsunuz. Varış transfer merkezi; sizin yaşadığınız şehre gelmeden bir önceki durağı oluyor. Bu merkezler bölgelere göre belli şehirlerde oluyor. Her transfer merkezi kendi bölgesindeki şehirlere dağıtım yapıyor. Mesela ben Tokat'ta oturuyorum, buranın transfer varış merkezi Amasya/Merzifon olarak görünüyor. Herhangi bir yerden gelen kargo önce Merzifon'a gidiyor, ordan sonra Tokat'a geliyor. Oturduğunuz yere geldiğini 'Varış şubesinde' ibaresinden anlayabilirsiniz. Örnek olarak aşağıdaki ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.
1638347019699.png
 
Hayır. Sizin olduğunuz şehre gelmedi. Sanırım İstanbul'a yakın bir yerde oturuyorsunuz. Varış transfer merkezi; sizin yaşadığınız şehre gelmeden bir önceki durağı oluyor. Bu merkezler bölgelere göre belli şehirlerde oluyor. Her transfer merkezi kendi bölgesindeki şehirlere dağıtım yapıyor. Mesela ben Tokat'ta oturuyorum, buranın transfer varış merkezi Amasya/Merzifon olarak görünüyor. Herhangi bir yerden gelen kargo önce Merzifon'a gidiyor, oradan sonra Tokat'a geliyor. Oturduğunuz yere geldiğini 'Varış şubesinde' ibaresinden anlayabilirsiniz. Örnek olarak aşağıdaki ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1230161

Anladim Edirne'de. Oturuyorum. Bugün elime ulaşır mı sizce?
 
Anladim Edirne'de. Oturuyorum. Bugün elime ulaşır mı sizce?
Dostum kargo takibi kısmından takip et. Eğer gün içerisinde Varış şubesinde yazarsa şubeden sen gidip alabilirsin. Dağıtıma çıkmaz bugün.

Düzeltme yapıyım: Saati yeni farkettim. 05:54'te indirilmiş. Tekrar bindirilmediyse dediğim gibi bugün biraz zor. Ama bindirildiyse şu an gelmiş olma ihtimali var. Şube yakınsa bi git istersen.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı