Çözüldü Karmaşık adı olan dosya nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
1746370116736.png

En üstte gördüğünüz gibi böyle bir dosya klasörü var bu nedir? İçeriği bu şekilde.

1746370192924.png

1746370213838.png

1746370176780.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
.net framework yüklemelerinde kullanılan dosyalar. Tehlike veya virüs mevcut değil. Silebilirsiniz, kalması da zararlı değil.
Bazı uygulamalar geçici işlemleri veya bir takım önyüklemeleri için böyle garip isimli klasörler de açabilir .. Örneğin bir oyun kurulumunun veya başka bir yan uygulamanın geçici olarak açtığı bir klasör olabilir... Silebilirsin sıkıntı olmaz..

.net framework yüklemelerinde kullanılan dosyalar. Tehlike veya virüs mevcut değil. Silebilirsiniz, kalması da zararlı değil.
Az çok tahmin ettim çünkü r6 indirirken o şekil dosyalar iniyor demişti ancak teyit ettim ne olur ne olmaz, çok teşekkürler. Bu arada silsem ve sonra oyuna girsem onları tekrardan istemez mi?

Az çok tahmin ettim çünkü r6 indirirken o şekil dosyalar iniyor demişti ancak teyit ettim ne olur ne olmaz, çok teşekkürler. Bu arada silsem ve sonra oyuna girsem onları tekrardan istemez mi?
Bazı dosyalar sadece yükleme esnasında lazım olduğu için sıkıntı olmayacaktır bence, ama isterse de tekrar yüklersiniz sorun olmaz dediğim gibi. Tek tek her dosya fazlalık mı ihtiyaç dahilinde mi bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı