not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 19 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar 4.5 gün devamsızlığım var karneden önceki gün yani Perşembe gitmezsem E-Okul'a işlenir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2022
Arkadaşlar 4.5 gün devamsızlığım var karneden önceki gün yani Perşembe gitmezsem E-Okul'a işlenir mi?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 19 Ocak 2022 #2 Evet.
Neptun4334 Picopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #3 bence deneme
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #4 EmRecht dedi: Arkadaşlar 4.5 gün devamsızlığım var karneden önceki gün yani Perşembe gitmezsem E-Okul'a işlenir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem kilitlenmiştir hocam bugün, karneler yarın basılacak. 2. dönem için yok yazılabilirsiniz.
EmRecht dedi: Arkadaşlar 4.5 gün devamsızlığım var karneden önceki gün yani Perşembe gitmezsem E-Okul'a işlenir mi? Genişletmek için tıkla... Sistem kilitlenmiştir hocam bugün, karneler yarın basılacak. 2. dönem için yok yazılabilirsiniz.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 19 Ocak 2022 #5 Okuldan okula değişir dün okulda sordum müdür yardımcısına yazmıyorum devamsızlıkları gidebilirsin dedi herkes bastı gitti eve. Yazılmazsın bu arada karneler basılıyo yarın.
Okuldan okula değişir dün okulda sordum müdür yardımcısına yazmıyorum devamsızlıkları gidebilirsin dedi herkes bastı gitti eve. Yazılmazsın bu arada karneler basılıyo yarın.
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 19 Ocak 2022 #6 Schentienel dedi: Sistem kilitlenmiştir hocam bugün, karneler yarın basılacak. 2. dönem için yok yazılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın da belli bir saate kadar açık olacak diye duydum, İngilizce notları girilmemiş daha.
Schentienel dedi: Sistem kilitlenmiştir hocam bugün, karneler yarın basılacak. 2. dönem için yok yazılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın da belli bir saate kadar açık olacak diye duydum, İngilizce notları girilmemiş daha.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 19 Ocak 2022 #7 EmRecht dedi: Hocam yarın da belli bir saate kadar açık olacak diye duydum, İngilizce notları girilmemiş daha. Genişletmek için tıkla... E-okul kapansa bile 2. dönem devamsızlığın gözükür.
EmRecht dedi: Hocam yarın da belli bir saate kadar açık olacak diye duydum, İngilizce notları girilmemiş daha. Genişletmek için tıkla... E-okul kapansa bile 2. dönem devamsızlığın gözükür.