Karnemde 3 zayıf var sınıf tekrarı diyor

onurxsy

Hectopat
Daha fazla  
e-Okul'a girdim e karneye baktın karnede sınıf tekrarı işaretlenmiş kaldığım dersler fizik biyoloji felsefe genel ortalama 66 sınıf tekrarı sebebi ne?

e-Okul'a girdim e karneye baktın karnede sınıf tekrarı işaretlenmiş kaldığım dersler fizik biyoloji felsefe genel ortalama 66 sınıf tekrarı sebebi ne?
Devamsızlığınız kaç gün? Kesin hatırlamamakla beraber en az 3 dersten zayıfı olanların sınıf tekrarı yaptığını biliyorum. Birde ilk döneme değil iki dönemin ortalaması baz alınıyor.

Sadece ilk dönemden kalınmaz 1. dönem ortalaması ile (ders ortalaması) 2. dönemin ders ortalamasının toplamının yarısı 50'den fazlaysa geçersiniz ayrıca sınıfta kalmanızın nedeni devamsızlık da olabilir.

Sınıfta kalıp kalmaman 2 dönemdeki notlarının ortalamasıyla öğrenilir normalde. İlk dönem sınıf tekrarı yazma sorunu birisinin başına daha gelmişti az önce, normaldir diye düşünüyorum. İkinci dönem o kırıklarını düzeltirsen sınıftan geçersin.

1 dönem ortalaması esas alınmaz eğer 2 dönem o notların ortalaması 50'yi geçerse geçersin sınıfı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı