3 dersten kalınca sınıf tekrarı yapilir.e-Okul'a girdim e karneye baktın karnede sınıf tekrarı işaretlenmiş kaldığım dersler fizik biyoloji felsefe genel ortalama 66 sınıf tekrarı sebebi ne?
3 dersten kalırsın.e-Okul'a girdim e karneye baktın karnede sınıf tekrarı işaretlenmiş kaldığım dersler fizik biyoloji felsefe genel ortalama 66 sınıf tekrarı sebebi ne?
Devamsızlığınız kaç gün? Kesin hatırlamamakla beraber en az 3 dersten zayıfı olanların sınıf tekrarı yaptığını biliyorum. Birde ilk döneme değil iki dönemin ortalaması baz alınıyor.e-Okul'a girdim e karneye baktın karnede sınıf tekrarı işaretlenmiş kaldığım dersler fizik biyoloji felsefe genel ortalama 66 sınıf tekrarı sebebi ne?
e-Okul'a girdim e karneye baktın karnede sınıf tekrarı işaretlenmiş kaldığım dersler fizik biyoloji felsefe genel ortalama 66 sınıf tekrarı sebebi ne?
Benim 1 zayıf var aynı sınıf tekrarı diyor hocam. Problem yok.e-Okul'a girdim e karneye baktın karnede sınıf tekrarı işaretlenmiş kaldığım dersler fizik biyoloji felsefe genel ortalama 66 sınıf tekrarı sebebi ne?
Sistemde hata var diye düşünüyorum.e-Okul'a girdim e karneye baktın karnede sınıf tekrarı işaretlenmiş kaldığım dersler fizik biyoloji felsefe genel ortalama 66 sınıf tekrarı sebebi ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.