Vdsl'e çevirebilirsiniz diye bikiyorum. Müşteri hizmetleriyle konuşun. Hatta fiber başvurusu da açın.Hocam VDSL'e çevirebilir miyiz ADSL çok yavaşta.
Vdsl'e çevirebilirsiniz diye bikiyorum. Müşteri hizmetleriyle konuşun. Hatta fiber başvurusu da açın.Hocam VDSL'e çevirebilir miyiz ADSL çok yavaşta.
VDSL portun uzaklığına bağlı diye biliyorum, yakınlığına göre hızınız 50 60 mbps ye kadar çıkabilirHocam VDSL'e çevirebilir miyiz ADSL çok yavaşta.
VDSL portun uzaklığına bağlı diye biliyorum, yakınlığına göre hızınız 50 60 Mbps'ye kadar çıkabilir.
Hocam sorguladım bizim binada ADSL gozukuyor 450 metre diyor yan bina ADSL 150 diyor karsı bina fiber 0 metre diyor anlamadım.
En yakındaki boş portun konumunu gösteriyordur, fiber için nasıl işliyor bilmiyorum.
150 metre gözüken yer için VDSL kaç Mbps veriyor öğrenebildiniz mi? 450 metre biraz fazlaymış VDSL verirlerse bile kararlı olur mu diye sorun hocam.
Aslında, aboneye erişim olarak ADSL ile VDSL arasında teknik olarak fark yok, her ikisi de portlardan bakır kabloylaaboneye ulaşıyor..Ama bir yerde VDSL yok (ama altyapısı var) ve de sadece ADSL varsa, bilin ki o bölge için VDSL portları tükenmiştir.Hocam VDSL'e çevirebilir miyiz ADSL çok yavaşta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.