Kart kendi kendini kapatıyor

papahet1337

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorun şu. LoL oynarken, Twitch'te yayın izlerken, Discord'da yayın açarken bile kart kendi kendini kapatıyor. Boşta iken oluyor bu olay. Nedeni nedir acaba? DDU ile yapmam gereken şeyi de yaptım. Hala aynı. Acaba neden böyle oluyor? Yardımcı olabilir misiniz? Yeni Kart'a geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum zaten benden yaşlı bir kart.
Bu ss'i atarken düzeldi düzelince normal halini alıyor siyah sekmelerde olması gereken görseller oluyor.
1612568182442.png

Arkadaşlar sorun şu. LoL oynarken, Twitch'te yayın izlerken, Discord'da yayın açarken bile kart kendi kendini kapatıyor. Boşta iken oluyor bu olay. Nedeni nedir acaba? DDU ile yapmam gereken şeyi de yaptım. Hala aynı. Acaba neden böyle oluyor? Yardımcı olabilir misiniz? Yeni Kart'a geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum zaten benden yaşlı bir kart.
Bu ss'i atarken düzeldi düzelince normal halini alıyor siyah sekmelerde olması gereken görseller oluyor.
Eki Görüntüle 867826
Bazı ekran kartları 60 derece üstüne çıkmadıkça fan açmazlar eğer fanın dönmediğini sorun ediyosanız normaldir.

Bazı ekran kartları 60 derece üstüne çıkmadıkça fan açmazlar eğer fanın dönmediğini sorun ediyosanız normaldir.
Hayır fanlarım dönüyor.
Kart kendini kapatıyordan kastım, Twitch'te yayın izlerken yayınlanan ekran yeşil oluyor. Discord'da yayın açmak istediğimde üstteki Siyah sekmeler oluyor. LoL'de ise grafik aygıtı başlatılamadı hatası alıyorum.

Sürücüleri güncellemeyi denedin mi?
Evet DDU ile kaldırıp tekrar yükledim. Bir süre olmadı fakat tekrar 10 15 dakika önce yaşadım.
Kart dereceniz nedir? Macununuzu en son ne zaman değiştiniz?

Derecemi üstte belirttim.
Macunu ne zaman değişti bilmiyorum arkadaşım vermişti bu Kart'ı bana ama uzun zaman önce değişmiş olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı