Kart olmadan Steam'den oyun nasıl alınır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar Steam'de güzel indirimler oluyor. Steam'den oyun almak istiyor mancak kartım yok. Kart da alamam. Aişem izin vermiyor ve veli onayı diye bir şey çıktı. Nasıl alabilirim? R. E. P. O. Ve RDR2 alacağım. Mesela Play Store kodları oluyor markette. Aynı şekilde Netflix kodları bile var. Ne yapacağım?

Arkadaşlar Steam'de güzel indirimler oluyor. Steam'den oyun almak istiyor mancak kartım yok. Kart da alamam. Aişem izin vermiyor ve veli onayı diye bir şey çıktı. Nasıl alabilirim? R. E. P. O. Ve RDR2 alacağım. Mesela Play Store kodları oluyor markette. Aynı şekilde Netflix kodları bile var. Ne yapacağım?

Arkadaşın varsa o sana atsın oyunu sende ona parasını verebilirsin.

Steam cüzdan kodu satan yerler oluyor, eskiden marketlerde görüyordum ancak bu sıralar göremiyorum. Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde olabilir.

Arkadaşın varsa o sana atsın oyunu sende ona parasını verebilirsin.
Hocam arkadaşım yok. Bir tane var onla çok samimi değiliz.

Steam cüzdan kodu satan yerler oluyor, eskiden marketlerde görüyordum ancak bu sıralar göremiyorum. Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde olabilir.
Oturduğum yerde teknosa var tek. Migros da olabilir mi?

Hocam arkadaşım yok. Bir tane var onunla çok samimi değiliz.

Oturduğum yerde Teknosa var tek. Migros da olabilir mi?

Eskiden çoğu yerde görüyordum ancak şu an neredeyse hiçbir yerde göremiyorum hocam. Mağazadan mağazaya göre de değişiklik gösterebilir bakmanız gerek. Ama sanırım Steam dolara geçince kalktı market ve diğer yerlerden de satışı.

Eskiden çoğu yerde görüyordum ancak şu an neredeyse hiçbir yerde göremiyorum hocam. Mağazadan mağazaya göre de değişiklik gösterebilir bakmanız gerek. Ama sanırım Steam dolara geçince kalktı market ve diğer yerlerden de satışı.
Hiçbir yolu yok yani.

Internet Cafe'lere sorun teker teker. Üstüne biraz para verdiğinizde perakende olarak bakiye yükleyebiliyorlar.

Benim arkadaşım 10 USD'ye 540 TL verdi mesela.

Internet Cafe'lere sorun teker teker. Üstüne biraz para verdiğinizde perakende olarak bakiye yükleyebiliyorlar.

Benim arkadaşım 10 USD'ye 540 TL verdi mesela.
Nasıl yani hocam internet kafede steam cüzdan kodu satıyorlar mı yoksa onlar mı size alıyorlar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı