Epic Games Kartı kabul etmiyor

emirsahinn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben FC 25 almak için kart bilgilerimi Epic Games'e girdim. Sipariş vere bastım ama yukarıda "bu kredi kartı desteklenmiyor. Başka bir ödeme yöntemi kullanın." uyarısı çıktı. Kartım Yapı Kredi TROY kart her türlü alışverişi yapabiliyorum. Ama hem banka kartına kredi kartı diyor, hem de ödemeyi almıyor. Nasıl çözerim?

Arkadaşlar ben FC 25 almak için kart bilgilerimi Epic Games'e girdim. Sipariş vere bastım ama yukarıda "bu kredi kartı desteklenmiyor. Başka bir ödeme yöntemi kullanın." uyarısı çıktı. Kartım Yapı Kredi TROY kart her türlü alışverişi yapabiliyorum. Ama hem banka kartına kredi kartı diyor, hem de ödemeyi almıyor. Nasıl çözerim?
İnternet alışverişine kapalımı bendede öyle birşey olmuştu.

Epic Games'in TROY desteği yok, direk TROY kart kullanan Ziraat ve İşbankası desteği var. Ne yazıkki TROY kartlar çoğunlukla bu sorundan müzdarip, destekleri olmuyor pek.
Banka kartını "kredi kartı" olarak yazmasıda veya istemeside bir isim yanlışlığı, heryerde o şekilde yazar ama bir önemi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı