M Mehmet_077 Femtopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Merhaba, kartım yok VP satın nasıl alabilirim? VP kodu satan marketler veya teknoloji mağazaları var mı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, kartım yok VP satın nasıl alabilirim? VP kodu satan marketler veya teknoloji mağazaları var mı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
maksywww0202 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #11 Mehmet_077 dedi: Teşekkürler Teşekkürler Genişletmek için tıkla... hocam merhaba siz alabildiniz mi aldıysanız nerden aldınız? bende arıyorum da Artı 0 Eksi
Mehmet_077 dedi: Teşekkürler Teşekkürler Genişletmek için tıkla... hocam merhaba siz alabildiniz mi aldıysanız nerden aldınız? bende arıyorum da
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 261 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 17 Ekim 2025 #12 maksywww0202 dedi: hocam merhaba siz alabildiniz mi aldıysanız nerden aldınız? bende arıyorum da Genişletmek için tıkla... Şok, Migros gibi marketlere sorabilirsiniz oralarda satılıyor. @arasmaras Hocam gözlemlediğim kadarıyla çoğu mesaja sebepsiz "beğenmedim" tepkisi bırakıyorsun, amacın ne bilmiyorum. Bırakmalısın. Son düzenleme: 27 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
maksywww0202 dedi: hocam merhaba siz alabildiniz mi aldıysanız nerden aldınız? bende arıyorum da Genişletmek için tıkla... Şok, Migros gibi marketlere sorabilirsiniz oralarda satılıyor. @arasmaras Hocam gözlemlediğim kadarıyla çoğu mesaja sebepsiz "beğenmedim" tepkisi bırakıyorsun, amacın ne bilmiyorum. Bırakmalısın.
KS KS M Mehmet_077 Femtopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #13 maksywww0202 dedi: hocam merhaba siz alabildiniz mi aldıysanız nerden aldınız? bende arıyorum da Genişletmek için tıkla... son çaareyi kart almakta buldum Artı 0 Eksi
maksywww0202 dedi: hocam merhaba siz alabildiniz mi aldıysanız nerden aldınız? bende arıyorum da Genişletmek için tıkla... son çaareyi kart almakta buldum