1.77 boy için bence 75 ideal. Boyum 1.83 ve kilom 72-73 civarı, asla ideal değil ve herkes ideal olduğunu söylüyor. Vücut yapınıza göre bence ideal kilo. Konuya gelecek olursak protein ve karbonhidrat çok önemli.
Kurufasulye nohut mercimek bunlarda da iyi protein vardır bunları da denersiniz. Ben başlayalı 2 sene olacak adam akıllı bende alamadım protein fiyatlar ortada. Gene de etkisini gördüm.
Eki Görüntüle 1385215
Ama fiyatı pahalı. Tavuk ciğerinde abartılacak kadar yağ yok. But kısmındaki yağ da derisi alınınca abartılacak kadar fazla olmuyor.
Yulaf 4 lirayken spora başladım. Anlık 25 liradan fazla olmuş sanırım. Diyecek başka söz yok yani. Geçen BİM'den 8 paket lor peyniri aldım, 2 gün sonra zam geldi.
Kurufasulye nohut mercimek bunlarda da iyi protein vardır bunları da denersiniz. Ben başlayalı 2 sene olacak adam akıllı bende alamadım protein fiyatlar ortada. Gene de etkisini gördüm.
Proteini vücut katabolizma yapmasın diye alıyoruz hocam yoksa güç kaybı oluyor.
Kas kütlesi kazanımı için en az kilo × 1.5 gr. protein gibi bir denklem vardı.
Lor peyniri, yumurta, tavuk göğsü falan hâlâ alınabilir sayılır. En son 1-2 hafta önce kasaptan tavuk göğsü almıştım, kilosu 60 TL ama galiba diğer illerde fiyatlar değişiyor.