Kas için protein şart mı?

Yulaf 4 lirayken spora başladım. Anlık 25 liradan fazla olmuş sanırım. Diyecek başka söz yok yani. Geçen BİM'den 8 paket lor peyniri aldım, 2 gün sonra zam geldi. :D
Aynen öyle. Yulafi ben de 23 liraya almıştım en son şoktan. Şimdi kim bilir ne kadar oldu
Proteini vücut katabolizma yapmasın diye alıyoruz hocam yoksa güç kaybı oluyor.
Kas kütlesi kazanımı için en az kilo × 1.5 gr. protein gibi bir denklem vardı.

Lor peyniri, yumurta, tavuk göğsü falan hâlâ alınabilir sayılır. En son 1-2 hafta önce kasaptan tavuk göğsü almıştım, kilosu 60 TL ama galiba diğer illerde fiyatlar değişiyor.
İstanbul'da tavuk göğsü şu an 75 tl. Belki yeniden zam gelmiştir 1 hafta önce böyleydi fiyat
Porsiyon önemli. Abartmadan yiyin tabii ki, dozunda yerseniz sorun yapmaz. Yumurtada da kolesterol yüksek.
100 gram tavuk ciğer 1 adet but 3 adet yumurta şeklinde yesem günlük sorun olur mu?
Mideniz varsa yersiniz ciğeri :)
Daha önce yemiştim çok da kötü değildi aslında :D

Aynen öyle. Yulafi ben de 23 liraya almıştım en son şoktan. Şimdi kim bilir ne kadar oldu

İstanbul'da tavuk göğsü şu an 75 tl. Belki yeniden zam gelmiştir 1 hafta önce böyleydi fiyat

100 gram tavuk ciğer 1 adet but 3 adet yumurta şeklinde yesem günlük sorun olur mu?
Diğer yiyeceğiniz besinler de önemli. Sorun olmaz.

Gerçekten çok haklısınız. Her gün yeni bir ürüne zam geliyor çekilir gibi değil artık
Fiyatları çok yakından takip ediyorum uzun zamandır, kıyma fiyatı çok fena fırladı örnek verecek olursam. Yarım kilosu 33 TL olan kıyma artık kilosu 120-130 TL'ye satılıyor. Şaka gibi. Bu durumda bakliyatlara yönelelim diyoruz onlar da fırlamış. Bakliyatlara yönelmek zorunlu gibi bir şey aslında şuanda, fiyatları uçsa bile en iyileri onlar şuanda fiyat performans olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı