Yulaf 4 lirayken spora başladım. Anlık 25 liradan fazla olmuş sanırım. Diyecek başka söz yok yani. Geçen BİM'den 8 paket lor peyniri aldım, 2 gün sonra zam geldi.
Proteini vücut katabolizma yapmasın diye alıyoruz hocam yoksa güç kaybı oluyor.
Kas kütlesi kazanımı için en az kilo × 1.5 gr. protein gibi bir denklem vardı.
Lor peyniri, yumurta, tavuk göğsü falan hâlâ alınabilir sayılır. En son 1-2 hafta önce kasaptan tavuk göğsü almıştım, kilosu 60 TL ama galiba diğer illerde fiyatlar değişiyor.
Küçük illerdede hayat çok monoton geçiyor. Trafikte kornaya basınca bıçaklanmak gerekiyor İstanbul'daki olaylar gibi yoksa çok sıkıcı hayat, biraz aksiyon lazım.
Fiyatları çok yakından takip ediyorum uzun zamandır, kıyma fiyatı çok fena fırladı örnek verecek olursam. Yarım kilosu 33 TL olan kıyma artık kilosu 120-130 TL'ye satılıyor. Şaka gibi. Bu durumda bakliyatlara yönelelim diyoruz onlar da fırlamış. Bakliyatlara yönelmek zorunlu gibi bir şey aslında şuanda, fiyatları uçsa bile en iyileri onlar şuanda fiyat performans olarak.
Küçük illerdede hayat çok monoton geçiyor. Trafikte kornaya basınca bıçaklanmak gerekiyor İstanbul'daki olaylar gibi yoksa çok sıkıcı hayat, biraz aksiyon lazım.