Yiğit up Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Bisikletten düştüm kaşım yarıldı doktor dikiş atacaktı, istemedim yarılan yerden kaş cikar mi? Cikması için ne yapmaliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2023
Bisikletten düştüm kaşım yarıldı doktor dikiş atacaktı, istemedim yarılan yerden kaş cikar mi? Cikması için ne yapmaliyim?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 25 Ağustos 2023 #2 Yiğit up dedi: Bisikletten düştüm kaşım yarıldı doktor dikiş atacaktı, istemedim yarılan yerden kaş cikar mi? Cikması için ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Çıkar ama yara derecesine bağlı olarak iz kalabilir maalesef.
Yiğit up dedi: Bisikletten düştüm kaşım yarıldı doktor dikiş atacaktı, istemedim yarılan yerden kaş cikar mi? Cikması için ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Çıkar ama yara derecesine bağlı olarak iz kalabilir maalesef.
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 Kardesiminde yarilmisti kucukken suan orda bi cizgi seklinde cikmiyor kas. Capraz sekilde yarildigi icin sanki kasini cizdirmis gibi guzel duruyor.
Kardesiminde yarilmisti kucukken suan orda bi cizgi seklinde cikmiyor kas. Capraz sekilde yarildigi icin sanki kasini cizdirmis gibi guzel duruyor.
Yiğit up Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 svens dedi: Kardesiminde yarilmisti kucukken şu an orada bir cizgi seklinde cikmiyor kas. Capraz sekilde yarildigi icin sanki kasini cizdirmis gibi guzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende de hilal şeklinde cizik var.
svens dedi: Kardesiminde yarilmisti kucukken şu an orada bir cizgi seklinde cikmiyor kas. Capraz sekilde yarildigi icin sanki kasini cizdirmis gibi guzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende de hilal şeklinde cizik var.