Kasa çok ses çıkarıyor

Tamam hocam eve geçince bakacağım teşekkür ederim yardımların için haber ederim.

Hocam arkadan bakarız da önden nasıl bakacağız anlamadım çünkü PSU'nun hertarafı kapalı ve görünürde herhangi bir vida da yok.

Umarım işlemci fanında yaşadığım şeyi yaşamam bayağı uğraştırıcıydı acaba yeni bir fan mı alacağım diye düşünmeye başlamıştım.

Tamam hocam eve geçince bakacağım teşekkür ederim yardımların için haber ederim.
tamamdır hocam. PSU kablosunu mutlaka çıkar ve çıkardıktan sonra bilgisayarın açıp kapattığın power düğmesine bir kaç sefer bas PSU'nun içindeki elektrik varsa gitsin.

Umarım işlemci fanında yaşadığım şeyi yaşamam bayağı uğraştırıcıydı acaba yeni bir fan mı alacağım diye düşünmeye başlamıştım.
Yok o kadar uğraşmayacaksın merak etme. Camlı olan tarafın arka tarafını açacaksın yani kapalı olan tarafı.

Bu görsel senin kasana ait

Bu kısımda yazı varsa çok iyi yoksa bir adımımız daha var demektir. Onu da aşağıya bırakıyorum.

Bu 4 vidayı sökünce PSU yerinden çıkar. Ama kablolardan dolayı zor çıkabilir endişelenme. Kabloların uzunluklarına dikkat et ama çok fazla zorlama koparırız soketleri. Ufak zorlasan bile birşey olmaz. Sol tarafındaki yazıları görüp yerine koyarsın.

Son düzenleme:

Şu an çok iyi anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam arka tarafta hiç vida vs yok kara kutu.

Hocam arka tarafta hiç vida vs yok kara kutu.

Dosya Ekleri

• 20241019_151922-min.jpg
    215,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 20241019_151857-min.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 20241019_151933-min.jpg
    213,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

@Faruk53 hocam bu fan yazan konsol gibi şeyden ne ayarlanıyor acaba.

Arkada bir şey yazmıyormuş bu arada büyük ihtimal üstte yazıyor orada yazılar görüyorum.

Dosya Ekleri

• 20241020_001159-min.jpg
    190,5 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Fanların LED hızı ve modu, fanların hızı.

Evet üsste yazıyor gibi markasını tam yazarsan güzel olur.

Belli ki PSU'yu yerinden çıkartmam gerekecek. Peki fanların hızını buradan düşürebilir miyim ses çok fazla ya fanların.

Belli ki PSU'yu yerinden çıkartmam gerekecek. Peki fanların hızını buradan düşürebilir miyim ses çok fazla ya fanların.
Düşürebilmen gerekiyor. Fan speed yazan yere bas tepki veriyor mu bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…