Merak etmeyin hocam burada bir şey sökmiyeceğiz. Sadece maksimum kasanın kapalı kapağını sköeceksin orada yazmıyorsa arka tarafa geçip PSU'nun dört vidasını çıkartıp (PSU kapalı olacak ve elektriğe bağlı olmayacak) PSU'nun herhangi kablosunu sökmene gerek bile yok. Yerinden çıkarıp marka ve modeli öğreneceksin. Risk neredeyse sıfır. Az müdahale etmeye başladıkça rahatlarsın. Yavaş ol ve tedbiri elden bırakma yeter.
Çekinme o kadar hocam sadece bilgisayar kasasına takılı olan vidaları sökeceksin başka bir şey sökmiyecen.
Merak etmeyin hocam burada bir şey sökmiyeceğiz. Sadece maksimum kasanın kapalı kapağını sköeceksin orada yazmıyorsa arka tarafa geçip PSU'nun dört vidasını çıkartıp (PSU kapalı olacak ve elektriğe bağlı olmayacak) PSU'nun herhangi kablosunu sökmene gerek bile yok. Yerinden çıkarıp marka ve modeli öğreneceksin. Risk neredeyse sıfır. Az müdahale etmeye başladıkça rahatlarsın. Yavaş ol ve tedbiri elden bırakma yeter.
Çekinme o kadar hocam sadece bilgisayar kasasına takılı olan vidaları sökeceksin başka bir şey sökmiyecen.
PSU'nun içini filan açmıyacaz merak etme. Sadece yerinden çıkarmak için vida sökeceğiz. Kasayı da bilmiyorum belki de PSU'yu yerinden çıkarmaya bile gerek yok ama kapalı gibi her yeri.
tamamdır hocam. PSU kablosunu mutlaka çıkar ve çıkardıktan sonra bilgisayarın açıp kapattığın power düğmesine bir kaç sefer bas PSU'nun içindeki elektrik varsa gitsin.Tamam hocam eve geçince bakacağım teşekkür ederim yardımların için haber ederim.
Yok o kadar uğraşmayacaksın merak etme. Camlı olan tarafın arka tarafını açacaksın yani kapalı olan tarafı.Umarım işlemci fanında yaşadığım şeyi yaşamam bayağı uğraştırıcıydı acaba yeni bir fan mı alacağım diye düşünmeye başlamıştım.
Tamamdır hocam. PSU kablosunu mutlaka çıkar ve çıkardıktan sonra bilgisayarın açıp kapattığın Power düğmesine birkaç sefer bas PSU'nun içindeki elektrik varsa gitsin.
Yok o kadar uğraşmayacaksın merak etme. Camlı olan tarafın arka tarafını açacaksın yani kapalı olan tarafı.
Bu görsel senin kasana ait.
Eki Görüntüle 2329093
Bu kısımda yazı varsa çok iyi yoksa bir adımımız daha var demektir. Onu da aşağıya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 2329096
Bu 4 vidayı sökünce PSU yerinden çıkar. Ama kablolardan dolayı zor çıkabilir endişelenme. Kabloların uzunluklarına dikkat et ama çok fazla zorlama koparırız soketleri. Ufak zorlasan bile bir şey olmaz. Sol tarafındaki yazıları görüp yerine koyarsın.
Tamamdır hocam. PSU kablosunu mutlaka çıkar ve çıkardıktan sonra bilgisayarın açıp kapattığın Power düğmesine birkaç sefer bas PSU'nun içindeki elektrik varsa gitsin.
Yok o kadar uğraşmayacaksın merak etme. Camlı olan tarafın arka tarafını açacaksın yani kapalı olan tarafı.
Eki Görüntüle 2329093
Bu kısımda yazı varsa çok iyi yoksa bir adımımız daha var demektir. Onu da aşağıya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 2329096
Bu 4 vidayı sökünce PSU yerinden çıkar. Ama kablolardan dolayı zor çıkabilir endişelenme. Kabloların uzunluklarına dikkat et ama çok fazla zorlama koparırız soketleri. Ufak zorlasan bile bir şey olmaz. Sol tarafındaki yazıları görüp yerine koyarsın.
Eki Görüntüle 2329093
Eki Görüntüle 2329096
Hocam fotoğrafta attım aslında yerlerini.
Senin attığın fotoğrafra yerlerini görüyorum şu anda.
Onları söktükten sonra yan kapağı açmak için aşağıda fotoğraf attığım yerlerdeki vidayı da sökersin. Sonra yandan çekince çıkar.Eki Görüntüle 2332982
Fanların LED hızı ve modu, fanların hızıhocam bu fan yazan konsol gibi şeyden ne ayarlanıyor acaba.
Evet üsste yazıyor gibi markasını tam yazarsan güzel olur.Arkada bir şey yazmıyormuş bu arada büyük ihtimal üstte yazıyor orada yazılar görüyorum.
Fanların LED hızı ve modu, fanların hızı.
Evet üsste yazıyor gibi markasını tam yazarsan güzel olur.
Düşürebilmen gerekiyor. Fan speed yazan yere bas tepki veriyor mu bakalım.Belli ki PSU'yu yerinden çıkartmam gerekecek. Peki fanların hızını buradan düşürebilir miyim ses çok fazla ya fanların.
Düşürebilmen gerekiyor. Fan Speed yazan yere bas tepki veriyor mu bakalım.
Açıkken basman gerekebilir. Fanlar dönmeden anlayamayız.PC kapalıyken bastım hiçbir şey olmadi.