Kasa fani kutusunu süs olarak kullanmak

Makaleler
3
Yer
Darıca/Nenehatun Mahallesi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar HB uzerinden bir fan almistim, fan elime ulasti poseti açtım karsima bu cikti ilk basta Allah Allah ekran kartimi gonderdiler acaba diye dusundum sonra aldim. GTX 750 Ti 4 GB Turbox'un kutusu tabii gercekten ekran karti cikarsa ne yapacagim diye dusundum kafamin ufak kosesinde al eski bir sitem var evde ona tak diyesi geldi. Bir taraf da iade et neyse kutu hafifti açtım icini driverleri falan vardi fanda icindeydi gelecekten ilginc bir paketleme olmus, bunu dolabima sus diye koyarim artik.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    173,1 KB · Görüntüleme: 79
  • image.jpg
    image.jpg
    165,6 KB · Görüntüleme: 79
Merhabalar HB uzerinden bir fan almistim, fan elime ulasti poseti açtım karsima bu cikti ilk basta Allah Allah ekran kartimi gonderdiler acaba diye dusundum sonra aldim. GTX 750 Ti 4 GB Turbox'un kutusu tabii gercekten ekran karti cikarsa ne yapacagim diye dusundum kafamin ufak kosesinde al eski bir sitem var evde ona tak diyesi geldi. Bir taraf da iade et neyse kutu hafifti açtım icini driverleri falan vardi fanda icindeydi gelecekten ilginc bir paketleme olmus, bunu dolabima sus diye koyarim artik.
Kaç aydır 1650 vb. ekran kartı kutusu aramaktan tabiri caizse kaba etim düştü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı