Kasa fanları kontrol edilmiyor

YasinTech

Hectopat
Yer
Dünya Dışı.
Daha fazla  
MSI Command Center'da arkadaki fanı kontrol edebiliyorum fakat ön fanları hangi RPM'de çalıştığını bilmiyorum ve sadece SYS FAN 1 gözüküyor diğerleri yok. Programda mı sorun var yoksa başka bir şey mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun oldu nedense cpu fanları edilemiyor sys ye takıldığında edilebiliyor benimde anakartım msi z170a gaming pro carbon

Kartta iki tane fan girişi var zaten, birisi PWM olarak çalışıyor yani senin kontrol edebildiğin, diğeri DC. İstesen de edemiyorsun kontrol, bir sıkıntı yok yani.

Kartta iki tane fan girişi var zaten, birisi PWM olarak çalışıyor yani senin kontrol edebildiğin, diğeri DC. İstesen de edemiyorsun kontrol, bir sıkıntı yok yani. Eki Görüntüle 341542
Peki benim değerlerim nasıl kendim kontrol altına aldım fanları birde nedense benim biosta pwm veya dc diye bir seçenek yok resimde de çektim zatem yardım edebilirmisiniz

Yeni bir konu açmak istemedim buraya yazacağım. Peki PWM çoğaltıcı alarak bu sorunu giderebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…