Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon (V2)

Hatırlarsanız, bu konumda Mesh panelin nasıl yapılabileceğini göstermiştim dostlar. Tabii ki deneme olduğu için ahım şahım değildi. Ancak şimdi 2. denemeyi yaptım ve gayet başarılı buldum. Daha kasayı tam modifiye etmedim, yavaş yavaş ilerliyorum ancak ilerlerken çok zevk alıyorum. Bu arada 2 kat yaptım ki daha az gözenekler olsun ve daha az toz içeri girsin.
IMG_20200224_175218.jpg

IMG_20200224_182551.jpg

IMG_20200224_195343.jpg

IMG_20200224_195355.jpg

Bence gayet güzel oldu. Değerli yorumlarınızı eksik etmeyin :kalp:

@stevesm1221
Belki seni ikna ederim Night Shark'a. Önünü modlayacağım ben de. Vidalı geliyor ön camı, onu çıkartıp mesh yapmayı düşünüyorum.
Bende Ali Rıza hocama sordum, incelediği MSI kasayı mı alayım Night Shark'ı mı diye. Bana Night Shark'ı önerdi ve nedenini uzunca anlattı sağolsun. Bir de modart PC kanalının incelemesini izledikten sonra iyice bir içime sindi açıkçası. Sizde aynı kasayı kullanıyorsunuz sanırsam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200318-221427.png
    Screenshot_20200318-221427.png
    80,3 KB · Görüntüleme: 69
Bende Ali Rıza hocama sordum, incelediği MSI kasayı mı alayım Night Shark'ı mı diye. Bana Night Shark'ı önerdi ve nedenini uzunca anlattı sağolsun. Bir de modart PC kanalının incelemesini izledikten sonra iyice bir içime sindi açıkçası. Sizde aynı kasayı kullanıyorsunuz sanırsam.
Evet, ben de hoşnutum. RX570 ekran kartım ön taraf kapalı halde FurMark testinde maks. 72° oldu. Ben yan tarafa 2 adet Arctic P12 satın aldım. Pozitif veya negatif hava akışı olmasını engellemek için.
Ben 2 tane fan takarak 2 SSD veya 1 HDD takma hakkımdan vazgeçtim. Şu anda 2 SSD ve 2 HDD takabileceğim yer var. Kasayla ilgili sorun olursa sorabilirsin.

Süper olmuş powerboost un VK C12K kasasını aldım pek memnun kalmadım yan mika paneli matkapla ızgaraya çevirdim ön paneli delersem kötü görünür diye düşünüyordum bu fikir çok hoşuma gitti çok teşekkürler ilk fırsatta deneyeceğim.
Hatta yan panelede yapıştırmayı düşünüyorum daha temiz daha ferah bir kasa umut ediyorum süper fikir çok teşekkürler.

Aynı kasaya sahibim Vatan Bilgisayardan aldıgım günden beri öndeki camı kırarım vs. diye elleyemiyordum ama bugün bu konuyu gördükten sonra cesaret edip hafif zorladım ve hiçbir sıkıntı olmadan çıktı artık ön panel :D 2 yılın tozunu da sonunda temizlemiş oldum ama panelin arı kovanı tarzı deseninin önünde ki camı nasıl çıkartacagız?

panelin arı kovanı tarzı deseninin önünde ki camı nasıl çıkartacagız?

Düz uçlu tornavida yardımı ile köşelerden yavaşça zorla, yapışkan ile tutturulduğu için belli bir zorlamadan sonra otomatik bırakıyor. Ancak yaparken dikkatli ol, çok sağlam bir cam değil ve parçalanma riski var.

Düz uçlu tornavida yardımı ile köşelerden yavaşça zorla, yapışkan ile tutturulduğu için belli bir zorlamadan sonra otomatik bırakıyor. Ancak yaparken dikkatli ol, çok sağlam bir cam değil ve parçalanma riski var.
Rampage yazısının altındaki kenarda baya bir boşuk var ordan çıkıyor ama diger üstteki kenar ve yanlardaki kenarlara tornavida girmiyor bile dikkatli olmak lazım harbiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı