Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon

Güzel bir fikir ve geliştirilmeye açık. Daha simetrik ve daha oranlı delikler açılsa kasa havasını korurmuş(cool olan hava soğuk hava değil ). O perdenin delikleri çok büyük, sonuç olarak sinekleri tutması için yapılmış Çok iyi işçilikle kasanın önü kadar kesip 0.5mm büyük bırakarak 2 tane perdeyi bak çok çoku geçtim maksimum işçilik ile kareleri iç içe geçirip yani 1 delik "__|" şeklinde olucak şekilde kenarlardan yapıştıracağız. Güçlü mıknatıslarla kenarlara bağlantı noktaları yapacağız ve kasaya çok ufak modifikasyon ile bağlantılar için mıknatıs takacağız böylece çıkarılıp takılabilen bir meshimiz olacak. Boya konusuna gelirsek beyaz yakışabilir diye düşünüyorum ama boya sprey ile yapılsa bile ebru sanatı yapar gibi su üstüne sıkılıp mesh suya daldırılmalı.

Her fana özel filtre takılabilir mi? 120MM filtreler vardı. Üstte yuva bulunuyor mu?​
Evet takılabilir. Üstte yuvar bulunuyor mu kısmını anlayamadım? Örnek verebilir misin?
Zaten bu deneme idi. Yani yapılabileceğini göstermek istemiştim. Daha iyisini yapacağım tabii ki. Aklımda başka türlü paneller vs. var. Belki kullanılmayan parçalar ile kasayı daha iyi yapabilirim.

Evet takılabilir. Üstte yuvar bulunuyor mu kısmını anlayamadım? Örnek verebilir misin?
Fan yuvasından bahsetmiştim. Fanlarınız yeterli kadar kaliteli olmasa bile sıcaklık değerleri etkileyici, kasayı yapan "merdiven altı ÇİN fabrikasının mühendisi kör".

Fan yuvasından bahsetmiştim. Fanlarınız yeterli kadar kaliteli olmasa bile sıcaklık değerleri etkileyici, kasayı yapan "merdiven altı ÇİN fabrikasının mühendisi kör".
Evet yapılabilir. Çift katlı olursa daha mantıklı olacaktır.

Tülü ön kapağın arkasına taksan görüntü olarak sanki daha hoş dururmuş.
Biliyorum ancak bu deneme amaçlıydı Amacım oluyor mu? Oluyorsa sıcaklığa etkisi nasıl oluyor? İdi. Şimdi daha iyisini yapacağım. Anakartımı kasadan çıkarabilsem kasayı komple temizleyeceğim ve güzel bir modlama yapacağım. Önerileri de dikkate alıyorum, güzel tavsiyeler var. Herkese teşekkür ederim.

PSU Cover'ın yan tarafı açık bir kasaymış. Oraya pleksi kestirilebilir, kesilen pleksiye istenilen LED şerit takılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…