Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon

Zarar vermez. Anakartınıza bağlı olan kablosunu çıkarırsınız, fanları da çıkarırsınız. Be Quit biraz pahalı fanlara sahip. Arctic fanlarına göz atmanı öneririm. Mümkünse PWN olan fanları tercih et.

Tamam hocam. Zaten kullanırken zarar vermesin yeterde alt tarafı 2-3 çıkış koyacaklar onu da yaparlar herhalde.
Arctic de bakabilirim fan için 200Tl yi geçmeyecek şekilde bütçe ayıracağım. Para olursa tabii.

Tamam hocam. Zaten kullanırken zarar vermesin yeterde alt tarafı 2-3 çıkış koyacaklar onu da yaparlar herhalde.
Direkt PWN fan alırsanız. Kasanızın arkasındaki aparata bağlarsınız fanları ve anakart üzerinden RPM'lerini kontrol edersiniz. Hatta siz aparattan fanların kablosunu çıkarın yeterli olacaktır. Yeni alacağınız fanı aparata takıp kullanırsınız

Yani Rampage in verdiği aparatı kullanmaya devam mı edeyim anlayamadım kusura bakmayın vaktinizi alıyorum.

Tam düşündüğüm gibi. Fanların kablosunu çıkarırsınız yeterli olur. Alacağınız fanları da takarsınız ve fanları kontrol edersiniz.
İlginiz için teşekkürler hocam.
Ama galiba anakarta bağlamayı unuttum ben bunu çünkü BIOS da gözükmüyor fanlar.

İlginiz için teşekkürler hocam.
Ama galiba anakarta bağlamayı unuttum ben bunu çünkü BIOS da gözükmüyor fanlar.
Yanlış hatırlamıyorsam kasanın üst kısmında da bir yer vardı ve oradan da kontrol edilebiliyordu. Kasanız hakkında çok bilgim yok maalesef ne desem yalan olacak.

Yanlış hatırlamıyorsam kasanın üst kısmında da bir yer vardı ve oradan da kontrol edilebiliyordu. Kasanız hakkında çok bilgim yok maalesef ne desem yalan olacak.
RGB ler kontrol edilebiliyor. Ama hızı falan BIOS da gözükmüyor. Sizde de bu aparattan mı var? Varsa fanlar BIOS da gözüküyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…