Dark Knighht
Hectopat
- Makaleler
- 18
Ben 3 pinli Led kullandım isterseniz tek pinlide kullanabilirsiniz.
Aklınıza takılan birşey olursa sormaktan çekinmeyin
Kamera eski birazKeşke birazcık daha kaliteli video çekseydin. Emeğe saygı..![]()
Bunda da değişmiyor, sadece seçenek var. Bağlantı yaparken seçiyorsunuz.Tek pinli ledde renk değişmiyor değil mi?
Evet, eğer sarı siyah yaparsanız 7 volt olur yetmez sönük yanar, kırmızı siyah yaparsanız 12 volt olur. Kabloları birbirine değdirmemeye çalışın. Siyahlar - sarı ve kırmızı +Video için teşekkürler. Gidip led aldım. Ama ledimde 2 kablo var.
![]()
Ek bu :
![]()
Şimdi o ekin beyaz tarafını PSU'dan gelen molex'e takacağım. Siyah tarafını kopartıp, led'i orayamı bağlayacağım?
![]()
Molex'den gelen kırmızı ve siyah kullanın sadece diğerlerini sökmenize bile gerek yok. Led'den gelenlerin hangisi olduğu değişir siz deneyerek bulursunuzHcam ledde kırmızı ve beyaz var. Molexde de 2 siyah, 1 sarı, 1 tanede kırmızı var. Hangisini hangisine bağlıyım? :/ Molexdekileri birbirine falan mı bağlıyıcaz? Biraz fazla soru sordum, özür dilerim, akşama kadar başarıcam bu işi!![]()
Molex'den gelen kırmızı ve siyah kullanın sadece diğerlerini sökmenize bile gerek yok. Led'den gelenlerin hangisi olduğu değişir siz deneyerek bulursunuzEn fazla yanmaz zaten bir arıza filan çıkartmaz.