Yaqiz
Decapat
Odanızın durumuna bağlı. Üstüne bir de evcil hayvanınız varsa az bile tozlanmış.Tamamdır. 4-5 Ayda bu hale gelmesi normal mi?
Odanızın durumuna bağlı. Üstüne bir de evcil hayvanınız varsa az bile tozlanmış.Tamamdır. 4-5 Ayda bu hale gelmesi normal mi?
Evet ara sıra üstünde kedim uyuyorOdanızın durumuna bağlı. Üstüne bir de evcil hayvanınız varsa az bile tozlanmış.
Çok normal çünkü aynı durum bende de var. Işıklar hoşuna gidiyor sanırım. Bilgisayardan uzak tutsak iyi olacak.Evet ara sıra üstünde kedim uyuyor![]()
Sanırım evet hoşuna gidiyor. 300 TL kadar yaktığı için ışıkları kapamıştım. Kapattıktan beri gelmiyor. Tutamam. Bilgisayar yeni eve taşınana kadar salondaÇok normal çünkü aynı durum bende de var. Işıklar hoşuna gidiyor sanırım. Bilgisayardan uzak tutsak iyi olacak.
Tamamdır. 2-3 el bir CS gireyim. Ondan sonra temizlerimŞimdi temizleyin bilgisayar ve fanları rahatlasın, yeni evinize taşınınca tekrar temizleyin zaten 2-3 kere yapınca otomatiğe bağlıyorsunuz. Kedinizi de odanıza çok sık sokmadığınız zaman 8-9 ayda bir temizlersiniz.
Kardeşim çok kirlenmiş yazık, ben müsait olduğum zaman temizliyorum şahsenElimde ne fırça, ne de termal macun var. Sadece kuru bir mendille silsem olmaz mı?
Bir tek saç kurutma makinesi var
Kasanın kiri:
![]()
kasa kiri Technopat
www.youtube.com
4 ayda bu hale geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.