Kasa önüne fan önerisi

Camusöna

Centipat
Cooler Master Masterbox MB501L 600W pencereli kasa kullanıyorum. Sadece arka tarafında 1 fan var. Ön tarafta 3 tane 12cm'lik fan yeri var ve ben oraya Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri fandan 2 tane alıp takacağım. Şimdi ben bu fanları dışarıya doğru mu takacağım yoksa içeriye doğru mu takacağım? Hava akışı nasıl oluşuyor bilmiyorum cahilliğimi bağışlayın. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Fiyat olarak en uygun performans fanları gene Akasa'da var. Aynı modelin 12 Cm olanlarına bakabilirsin.
Bak bu mesela 12 cm fan yuvasına 14 Cm fanmış. 109.5 CFM diyor baya yüksek. Fiyatta çok yüksek değil.

Bu fanın başka rengi yok mu acaba ya hiçbir yerde bulamadım ? Kasa kırmızı, siyah ileride sleeve kablolar ile kasa içini sadece kırmızı ve siyah yapmak istiyorum ama bu fanı alırsam çok kötü olacak.

Bu modeli var ama performans olarak daha düşük kalıyor.

Bu fanın başka rengi yok mu acaba ya hiçbir yerde bulamadım ? Kasa kırmızı, siyah ileride sleeve kablolar ile kasa içini sadece kırmızı ve siyah yapmak istiyorum ama bu fanı alırsam çok kötü olacak.

Bu modeli var ama performans olarak daha düşük kalıyor.
Hayır böyle bir fanı sarı yaparken ne düşünüyordun acaba :D Dostum senle benim kasalar aynı. Fanları taktığın zaman bir şekilde ulaşırsan çok sevinirim. Ben daha düşük bütçeli bir sistem kuracağım ama sen de hava akışı iyi olursa o sisteme geçerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı