C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #11 LoftyWarrior dedi: Süpürge bilgisayar bileşenlerine zarar verebilecek statik elektrik oluşturur. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun olmadı, ayrıca ilk defa duydum böyle bir şey.
LoftyWarrior dedi: Süpürge bilgisayar bileşenlerine zarar verebilecek statik elektrik oluşturur. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun olmadı, ayrıca ilk defa duydum böyle bir şey.
L LoftyWarrior Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 238 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #12 Cem Özmen dedi: Bende bir sorun olmadı, ayrıca ilk defa duydum böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Sende sorun olmadı demek sorun hiçbir zaman olamayacak garantisi yok. Araştırabilirsin. Hatta fanlarda daha riskli. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Cem Özmen dedi: Bende bir sorun olmadı, ayrıca ilk defa duydum böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Sende sorun olmadı demek sorun hiçbir zaman olamayacak garantisi yok. Araştırabilirsin. Hatta fanlarda daha riskli.