Yaklaşık olarak 10 ay önce topladığımız ve bu zamana kadar sorunsuz çalışan bilgisayarımda geçenlerde bir şey fark ettim, power LED kablosu boşta duruyor. Kasanın üzerindeki power düğmesi ve normalde kırmızı ama benim kasamda mavi olan ışık yanmıyor, bilgisayarı abim toplamıştı o da yurtdışında olduğu için ve benim de yeterli bilgim olmadığımdan, kasa içinde bileşenlerde yeni nesil olmasından ve parçaları tanımadığım için bir müdahalede bulunmadım, kitapcığına filan da baktım kafam kesmedi pek anlamadım yani, bu sorun beni rahatsız ediyor gerekli yerlere resmi attım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Anakart: Asus Rampage V10 Edition
Kasa: In-Win 909
Son olarak da bilgisayar dediğim gibi 10 aydır çalışıyor ve hiç temizlenmedi, resimlerden belli zaten, temizletebileceğim bir yer var mı bildiğiniz güvenilebilir kendim temizleyemiyorum tecrübem yok maalesef
Şimdiden hepinize teşekkürler 
Anakart: Asus Rampage V10 Edition
Kasa: In-Win 909
Son olarak da bilgisayar dediğim gibi 10 aydır çalışıyor ve hiç temizlenmedi, resimlerden belli zaten, temizletebileceğim bir yer var mı bildiğiniz güvenilebilir kendim temizleyemiyorum tecrübem yok maalesef
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: