yunnss Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #1 Merhaba, bu kasayı satın alırsam; GamePower Dark Side 1x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Temperli Cam Gaming Mid ATX Kasa 500W - incehesap.com -Wi-Fi adaptor. -Mouse. -Klavye. -Hoparlor. Baglayabilir miyim?
Merhaba, bu kasayı satın alırsam; GamePower Dark Side 1x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Temperli Cam Gaming Mid ATX Kasa 500W - incehesap.com -Wi-Fi adaptor. -Mouse. -Klavye. -Hoparlor. Baglayabilir miyim?
Çözüm Motionless IN White 29 Aralık 2019 Bahsettiğiniz parçaları anakarta takıyorsunuz, kasa ile alakası yok. Aerocool Shard RGB Full Acrylic 500W Midi Tower Siyah Kasa Fiyatı bunu almanızı öneririm, Gamepower gibi firmalara paranızı vermeyin.
Bahsettiğiniz parçaları anakarta takıyorsunuz, kasa ile alakası yok. Aerocool Shard RGB Full Acrylic 500W Midi Tower Siyah Kasa Fiyatı bunu almanızı öneririm, Gamepower gibi firmalara paranızı vermeyin.
KS KS yunnss Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #11 technician06 dedi: Merhaba bu kasayı kullanıyor musunuz, bende almayı düşünüyorum ama ön kısmı hava sirkülasyonu kafamı kurcalıyor. Genişletmek için tıkla... Rx 570 ve ryzen 5 1600 ile kullanıyorum gta 5 55 derece ustune cikmiyor butcen kısıtliysa öneririm Artı 0 Eksi
technician06 dedi: Merhaba bu kasayı kullanıyor musunuz, bende almayı düşünüyorum ama ön kısmı hava sirkülasyonu kafamı kurcalıyor. Genişletmek için tıkla... Rx 570 ve ryzen 5 1600 ile kullanıyorum gta 5 55 derece ustune cikmiyor butcen kısıtliysa öneririm