Kasa ve PSU öneri

FikriZeytun

Centipat
Ekran kartı: Saphhire RX580 4 GB Nitro+
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF.
Anakart: Gigabyte B450M S2H anakart.
SSD: 1 adet 2, 5SATA.
RAM: 1 adet 8 GB 3000MHz.
Arkadaşlar şu an kullanığım kasada dahili 2 fan var ve yükte işlemci 95 dereceyi görüyor. Aynı şekilde buradan talep açtım. Kasamda sıkıntı olduğunu söyleyen arkadaşlar oldu.
Kasa: Izoly Icon Red 2 X Led Gamıng Kasa Peak 550w - n11.com
Tek sorunum işlemcinin ısınma problemi. Sizce ek fan mı alayım yoksa kasayı satıp yeni kasa mı alayım? Kasa daha 21 günlük. İkinci el PSU ile satsam sizce 500TL eder mi? Çizik falan hiçbir şeyi yok.
Kasa ve PSU önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2 gün önce 2 farklı sitede MSİ RX580 8GB 1500 liraydı aceleniz yoksa 8GB olanların indirime girmesini bekleyin bence. Ben de aldım ve incelemelerde şuan bile 4GB bazı oyunlarda sorun çıkarıyor ileride biraz hız aşırtma yaparsak 4GB sorunlar çıkarabilir. Ayrıca 1600 AF stoğu olan bir yer biliyor musunuz?

Hocam 2 gün önce 2 farklı sitede MSI RX580 8GB 1500 liraydı aceleniz yoksa 8GB olanların indirime girmesini bekleyin bence. Ben de aldım ve incelemelerde şuan bile 4GB bazı oyunlarda sorun çıkarıyor ileride biraz hız aşırtma yaparsak 4GB sorunlar çıkarabilir. Ayrıca 1600 AF stoğu olan bir yer biliyor musunuz?
Sistemi kullanıyormuş arkadaş halihazırda.

Kasanın hava alan bir yeri yok, yan kapağını veya hava alacak şekilde diğer kapaklarını açmayı denedikten sonra sonucu buraya yazabilir misiniz?

Kasanın hava alan bir yeri yok, bu işe yaramayacaktır.
PSU'nuz da bu sanırım:
Everest EPS-1690A Real-500W Peak-550W Power Supply - Segment Destek
Bir tane kasa buldum beğendim sizce nasıl acaba ? Hava akışı vs konuda
Ürün : GAMEBOOSTER 600w 80+ Usb 3.0 Rgb Fanlı Transparent Camlı Gaming Kasa Gb-g08b 10186688 | Trendyol

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı