Başlıkta yazdığım üzere bugün bilgisayarda 3 4 saat falan oyun uyandıktan sonra kasaya baktığımda fan ve sıvı soğutma RGB'leri yanmıyordu. Ben de bayağı şaşırdım. Yeniden başlattığımda düzelmedi ne yapabilirim?
ARGB kablosu gevşemiş olabilir.Başlıkta yazdığım üzere bugün bilgisayarda 3 4 saat falan oyun uyandıktan sonra kasaya baktığımda fan ve sıvı soğutma RGB'leri yanmıyordu. Ben de bayağı şaşırdım. Yeniden başlattığımda düzelmedi ne yapabilirim?
Önceden sorunsuz, şekilde çalışıyordu kasa. Bi sıkıntı yoktu.RGB kablolarını takmanız gerekiyor.
ARGB kablosu gevşemiş olabilir.
Genelde evet. Soğutucunun kablosu. Fanda da olabilir kontrolcüde de.Önceden sorunsuz, şekilde çalışıyordu kasa. Bi sıkıntı yoktu.
Kanka o konular hakkında bilgim çok yok .ARGB kabloları anakartın üstünde mi bulunuyor.
Genelde evet. Soğutucunun kablosu. Fanda da olabilir kontrolcüde de.
Yani oyun oynarken kasaya bakmadım. Tam PC başından kalkarken kasa ışıklarının yanmadığını gördüm sistem de yeni zaten. Kendi kendine nasıl gevseyebilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.