Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar benim kasamdaki camı vidaladığım yuvalar yalama oldu, ben de vidaların ucuna minik bez yapıştırıp öyle vidaladım ve sağlam bir şekilde oturdu. Fakat bu vidaların düşeceğinden korkuyorum, sizce vidalar gevşeyip düşer mi?
Arkadaşlar benim kasamdaki camı vidaladığım yuvalar yalama oldu, ben de vidaların ucuna minik bez yapıştırıp öyle vidaladım ve sağlam bir şekilde oturdu. Fakat bu vidaların düşeceğinden korkuyorum, sizce vidalar gevşeyip düşer mi?
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Kasanın içerisinde içten yanmalı motor yoksa gevşemez.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #3 SanayZockt dedi: Kasanın içerisinde içten yanmalı motor yoksa gevşemez. Genişletmek için tıkla... Camın vidalarının gevşeyip düşmesinden korkuyorum, kendiliğinden gevşemez değil mi?
SanayZockt dedi: Kasanın içerisinde içten yanmalı motor yoksa gevşemez. Genişletmek için tıkla... Camın vidalarının gevşeyip düşmesinden korkuyorum, kendiliğinden gevşemez değil mi?
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #4 Cole McCree dedi: Camın vidalarının gevşeyip düşmesinden korkuyorum, kendiliğinden gevşemez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Vidaların gevşeme sebebi çoğunlukta titreşimdir. Titreşim yoksa hiç bir şey olmaz.
Cole McCree dedi: Camın vidalarının gevşeyip düşmesinden korkuyorum, kendiliğinden gevşemez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Vidaların gevşeme sebebi çoğunlukta titreşimdir. Titreşim yoksa hiç bir şey olmaz.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #5 SanayZockt dedi: Hayır. Vidaların gevşeme sebebi çoğunlukta titreşimdir. Titreşim yoksa hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kasa çalışırken ufaktan titrer, umarım düşmez.
SanayZockt dedi: Hayır. Vidaların gevşeme sebebi çoğunlukta titreşimdir. Titreşim yoksa hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kasa çalışırken ufaktan titrer, umarım düşmez.