The CORSAIR 6500X Mid-Tower Dual Chamber PC Case delivers exceptional airflow and cooling with fully mesh paneling and a dual chamber design for an organized, stunning build.
www.corsair.com
Kasa olarak bunu aldım, Corsair 6500X mid Tower, fan olarak da 7 adet Arctic P12 PWM pst ARGB fan aldım. Üst tarafı 360mm işlemci soğutucusu için kullanacağım.
Hangi taraflar egzoz, hangi taraflar intake olmalı?
The CORSAIR 6500X Mid-Tower Dual Chamber PC Case delivers exceptional airflow and cooling with fully mesh paneling and a dual chamber design for an organized, stunning build.
www.corsair.com
Kasa olarak bunu aldım, Corsair 6500X mid Tower, fan olarak da 7 adet Arctic P12 PWM pst ARGB fan aldım. Üst tarafı 360mm işlemci soğutucusu için kullanacağım.
Hangi taraflar egzoz, hangi taraflar intake olmalı?
Isınan hava yukarı çıkacaktır bunu düşünerek planlama yapılır. Önler ve alt intake yani içeri hava üfler, altlar ve üst egzos yani dışarıya hava üfler. Doğrusu budur
Bu tarz kasalar daha gösterişli durduğundan yan ve alt kısım fanları ters yaprak fan olmalı. Böylece içeri doğru hava üflerken fanın arkasındaki çıtalar da saklanmış olacak. Arka ve üst fanlar da egzos olarak takılmalı.