Corsair SP120 RGB'yi egzoz fanı olarak kullanmama göre sıcaklığa daha mı fazla etkisi olur?
Diğer bir sorum ise egzoz fanı ne kadar güçlü hava akışına sahipse kasa da o kadar soğuk kalır mı?
Corsair SP120 RGB'yi egzoz fanı olarak kullanmama göre sıcaklığa daha mı fazla etkisi olur?
Diğer bir sorum ise egzoz fanı ne kadar güçlü hava akışına sahipse kasa da o kadar soğuk kalır mı?
Kasa benimle aynı izada değil, yerde yanımda. Bu yüzden egzoz fanı RGB'siz olsa sıkıntı olmaz ama tepe fanlarını RGB'li almayı planlıyorum. Zaten içindeki parçalarla beraber 15 kiloyu masamın kaldırabileceğini de zannetmiyorum.
Bilgisayar Kasamın arka kısmında yer alan Egzoz Fanına ek olarak 1 tane daha Egzoz fanı eklemek ve 2 adet de RGB Fan almak istiyorum. Sizce uygun mudur?
RGB takıntınız yok ise Akasa Viper fanlar 110 CFM ile en iyi CFM (üfleme) değerlerine sahip fanlardan biridir. Ben kasamın ön panelinde iki adet 140 mm Akasa Viper kullanıyorum.
Eki Görüntüle 784812RGB takıntınız yok ise Akasa Viper fanlar 110 CFM ile en iyi CFM (üfleme) değerlerine sahip fanlardan biridir. Ben kasamın ön panelinde iki adet 140 mm Akasa Viper kullanıyorum.