Cagat_ay Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 335 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #31 berkeeren34 dedi: ama burda takılacak bişey yokki Genişletmek için tıkla... O kablo karmaşasının altında. Ama benim tavsiyem az da olsa PC den anlayan birinin takması iyi olur. Dosya Ekleri 1e8a64a8-f491-424d-a00b-d007f94ecc10.png 579,7 KB · Görüntüleme: 54
berkeeren34 dedi: ama burda takılacak bişey yokki Genişletmek için tıkla... O kablo karmaşasının altında. Ama benim tavsiyem az da olsa PC den anlayan birinin takması iyi olur.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 15 Mayıs 2020 #32 Eğer kasa toplama ise kapakların açılması ile garanti bozulmaz bu dediğiniz markalı ürünlerde olur.
berkeeren34 Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 91 15 Mayıs 2020 #33 Cagat_ay dedi: O kablo karmaşasının altında. Ama benim tavsiyem az da olsa PC den anlayan birinin takması iyi olur. Genişletmek için tıkla... bilgisayarcıya götürsem halleder yani değilmi Megaton dedi: Eğer kasa toplama ise kapakların açılması ile garanti bozulmaz bu dediğiniz markalı ürünlerde olur. Genişletmek için tıkla... evkurdan aldım
Cagat_ay dedi: O kablo karmaşasının altında. Ama benim tavsiyem az da olsa PC den anlayan birinin takması iyi olur. Genişletmek için tıkla... bilgisayarcıya götürsem halleder yani değilmi Megaton dedi: Eğer kasa toplama ise kapakların açılması ile garanti bozulmaz bu dediğiniz markalı ürünlerde olur. Genişletmek için tıkla... evkurdan aldım
Cagat_ay Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 335 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #34 berkeeren34 dedi: bilgisayarcıya götürsem halleder yani değilmi Genişletmek için tıkla... Tabi ki daha önce dediğim gibi az biraz anlayan bir yakının arkadaşın var ise oda takar.
berkeeren34 dedi: bilgisayarcıya götürsem halleder yani değilmi Genişletmek için tıkla... Tabi ki daha önce dediğim gibi az biraz anlayan bir yakının arkadaşın var ise oda takar.
berkeeren34 Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 91 15 Mayıs 2020 #35 Cagat_ay dedi: Tabi ki daha önce dediğim gibi az biraz anlayan bir yakının arkadaşın var ise oda takar. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolasınız
Cagat_ay dedi: Tabi ki daha önce dediğim gibi az biraz anlayan bir yakının arkadaşın var ise oda takar. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolasınız