harajukubarbie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 24 Aralık 2021 #11 berat3636 dedi: Sadece çok kötü gözükür o kadar. Kullanmadığınız varsa klipsi sökün PSU'nun yanına gizleyin. Genişletmek için tıkla... O kablolar anakartın bulunduğu tarafta değil kasanın diğer tarafında anakartın arka tarafında.
berat3636 dedi: Sadece çok kötü gözükür o kadar. Kullanmadığınız varsa klipsi sökün PSU'nun yanına gizleyin. Genişletmek için tıkla... O kablolar anakartın bulunduğu tarafta değil kasanın diğer tarafında anakartın arka tarafında.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.936 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2021 #12 Silinen üye dedi: O kablolar anakartın bulunduğu tarafta değil kasanın diğer tarafında anakartın arka tarafında. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bir sorun teşkil etmez. Bende PSU'yu 2.el olarak aldığımda tüm kablolar klipsliydi. Bazı kablolar fazlaydı az önce kestim klipsleri fazlaları arkaya koydum.
Silinen üye dedi: O kablolar anakartın bulunduğu tarafta değil kasanın diğer tarafında anakartın arka tarafında. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bir sorun teşkil etmez. Bende PSU'yu 2.el olarak aldığımda tüm kablolar klipsliydi. Bazı kablolar fazlaydı az önce kestim klipsleri fazlaları arkaya koydum.