Kasadaki fazladan kabloları düzenlemek için plastik kablo tutucu dışında pratik olarak ne kullanılabilir?
Kasadaki fazladan kabloları düzenlemek için plastik kablo tutucu dışında pratik olarak ne kullanılabilir?
Nalburlarda tek kullanımlık cırtlar var ondan alıp düzenleyebilirsiniz.
Plastik kelepçe.
Elektrik ve elektronikçilerde de var. Bizde var mesela satıyoruz. Bu arada adı cırt değil klips.
Bir diğer adı klips.
Kasada şu an takılı ondan fazladan kablolar için fakat ben o kablodan birini kullanacağım. O klipsi bozmadan çıkarmanın bir yolu var mı? Tekrar kullanılabilir mi?Elektrik ve elektronikçilerde de var. Bizde var mesela satıyoruz. Bu arada adı cırt değil klips.
Bir diğer adı klips.
Kasada şu an takılı ondan fazladan kablolar için fakat ben o kablodan birini kullanacağım. O klipsi bozmadan çıkarmanın bir yolu var mı? Tekrar kullanılabilir mi?
Hocam satıcılar bile cırt yazmış.
Bence sizde yazın.
İnsanlar bu şekilde biliyor bunu.
Biz bilgisayarı GameGaraj'dan aldık direkt bu şekilde geldi. Eğer çıkması zorsa kessem kabloların düzeni bozulacak. Kabloların toplu olmaması bir sorun teşkil eder mi bilgisayar için?Klipsleri ters takarsanız kolaylıkla açılır. Deneme amaçlı ters bağlayabilirsiniz. Ama düz bağlarsanız bir daha çıkması neredeyse imkansız. 2 araba bağlayın klipsle birbirlerini çekerler o klips kopmaz. Küçükken koluma yapmıştım kolumda kalmıştı. Kesmesi kolay. Çıkaramazsınız ama kör bir makasla bile çok rahat kesebilirsiniz.
Biz bilgisayarı GameGaraj'dan aldık direkt bu şekilde geldi. Eğer çıkması zorsa kessem kabloların düzeni bozulacak. Kabloların toplu olmaması bir sorun teşkil eder mi bilgisayar için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.