B bişiler Femtopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar iyi günler. Benim PC kasasında LED tuşu var, basıyorum, LED'leri değişmiyor. Nedeni ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2025
Arkadaşlar iyi günler. Benim PC kasasında LED tuşu var, basıyorum, LED'leri değişmiyor. Nedeni ne olabilir?
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Uzmanı 10 Ağustos 2025 #2 bişiler dedi: Arkadaşlar iyi günler. Benim PC kasasında LED tuşu var, basıyorum, LED'leri değişmiyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı mı? Büyük ihtimalle boşta.
bişiler dedi: Arkadaşlar iyi günler. Benim PC kasasında LED tuşu var, basıyorum, LED'leri değişmiyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı mı? Büyük ihtimalle boşta.
B bişiler Femtopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #3 xScpit dedi: Anakarta bağlı mı? Büyük ihtimalle boşta. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kk vallahi ben o bağlamadan gram anlamıyorum.
xScpit dedi: Anakarta bağlı mı? Büyük ihtimalle boşta. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kk vallahi ben o bağlamadan gram anlamıyorum.