Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #11 Zaten şu an hiçbir şey yok tertemiz gram leke yok. Ama endişeliyim toz yapar mı diye. Kasa daha yeni ben yerim de duramadım biraz da. Birşey olur mu?
Zaten şu an hiçbir şey yok tertemiz gram leke yok. Ama endişeliyim toz yapar mı diye. Kasa daha yeni ben yerim de duramadım biraz da. Birşey olur mu?
sabo612 Decapat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 394 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #12 Ölüler Görür dedi: Zaten şu an hiçbir şey yok tertemiz gram leke yok. Ama endişeliyim toz yapar mı diye. Genişletmek için tıkla... Kuru olduğu sürece yapmaz bu kadar takmana gerek yok 1 ayda bir aç temizle sıkıntı kalmaz ama bu kadar takarsan paranoyak olursun .
Ölüler Görür dedi: Zaten şu an hiçbir şey yok tertemiz gram leke yok. Ama endişeliyim toz yapar mı diye. Genişletmek için tıkla... Kuru olduğu sürece yapmaz bu kadar takmana gerek yok 1 ayda bir aç temizle sıkıntı kalmaz ama bu kadar takarsan paranoyak olursun .
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #13 sabo612 dedi: Kuru olduğu sürece yapmaz bu kadar takmana gerek yok 1 ayda bir aç temizle sıkıntı kalmaz ama bu kadar takarsan paranoyak olursun . Genişletmek için tıkla... Çok takıntılı bir insanım malasef. Hemde aşırı. sabo612 dedi: Kuru olduğu sürece yapmaz bu kadar takmana gerek yok 1 ayda bir aç temizle sıkıntı kalmaz ama bu kadar takarsan paranoyak olursun . Genişletmek için tıkla... O zaman hiçbir sıkıntı yok değil mi şu an? 1 ay sonrada sizin linkini attığınız şeyler 1 ay arayla silersem daha iyi olur?
sabo612 dedi: Kuru olduğu sürece yapmaz bu kadar takmana gerek yok 1 ayda bir aç temizle sıkıntı kalmaz ama bu kadar takarsan paranoyak olursun . Genişletmek için tıkla... Çok takıntılı bir insanım malasef. Hemde aşırı. sabo612 dedi: Kuru olduğu sürece yapmaz bu kadar takmana gerek yok 1 ayda bir aç temizle sıkıntı kalmaz ama bu kadar takarsan paranoyak olursun . Genişletmek için tıkla... O zaman hiçbir sıkıntı yok değil mi şu an? 1 ay sonrada sizin linkini attığınız şeyler 1 ay arayla silersem daha iyi olur?