Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 445 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Monitöre görüntü gelmediği için 2 kere resetledim. Oysa kabloyu yanlış porta takmışım ondan sonra geç açılmaya başladı. Ne yapmalıyım?
Monitöre görüntü gelmediği için 2 kere resetledim. Oysa kabloyu yanlış porta takmışım ondan sonra geç açılmaya başladı. Ne yapmalıyım?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.375 Çözümler 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 6 Ekim 2025 #2 Alparow dedi: Monitöre görüntü gelmediği için 2 kere resetledim. Oysa kabloyu yanlış porta takmışım ondan sonra geç açılmaya başladı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Win + R tuşuna bas, CMD açılacak scf/scannow yaz, enter'a bas - hdd/ssd'lerini, açılış sistemlerini bir tarasın. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Monitöre görüntü gelmediği için 2 kere resetledim. Oysa kabloyu yanlış porta takmışım ondan sonra geç açılmaya başladı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Win + R tuşuna bas, CMD açılacak scf/scannow yaz, enter'a bas - hdd/ssd'lerini, açılış sistemlerini bir tarasın.
KS KS Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 445 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #3 Mert Can Urcan dedi: Win + r tuşuna bas, CMD açılacak scf/scannow yaz, Enter'a bas - hdd/ssd'lerini, açılış sistemlerini bir tarasın. Genişletmek için tıkla... Hocam Win + r yaptığımda çalıştır açılıyor. Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: Win + r tuşuna bas, CMD açılacak scf/scannow yaz, Enter'a bas - hdd/ssd'lerini, açılış sistemlerini bir tarasın. Genişletmek için tıkla... Hocam Win + r yaptığımda çalıştır açılıyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.375 Çözümler 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 6 Ekim 2025 #4 Alparow dedi: Hocam Win + r yaptığımda çalıştır açılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam CMD yaz o pencereye enter'la, silmişim orayı, sonra siyah pencere açılacak gerisi aynı sfc. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Hocam Win + r yaptığımda çalıştır açılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam CMD yaz o pencereye enter'la, silmişim orayı, sonra siyah pencere açılacak gerisi aynı sfc.