Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 25 Kasım 2020 #1 Bu ses PSU'dan geliyor olabilir mi? Kasa yanına yaklaşınca sanki arka taraftan çıkıyor ses. 8 yıllık PSU ve HDD var. Bu arada HDD sağlığı ise %80. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Bu ses PSU'dan geliyor olabilir mi? Kasa yanına yaklaşınca sanki arka taraftan çıkıyor ses. 8 yıllık PSU ve HDD var. Bu arada HDD sağlığı ise %80. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 25 Kasım 2020 #2 HDD böyle ses çıkarmaz. İnce çiziktirme sesi gibi bir şey çıkarır psu veya gevşemiş fan sesine benziyor Artı 0 Eksi
HDD böyle ses çıkarmaz. İnce çiziktirme sesi gibi bir şey çıkarır psu veya gevşemiş fan sesine benziyor
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 25 Kasım 2020 #3 Silinen üye dedi: HDD böyle ses çıkarmaz. İnce çiziktirme sesi gibi bir şey çıkarır PSU veya gevşemiş fan sesine benziyor. Genişletmek için tıkla... PSU ise değiştireceğim onun dışında işlemci fanı var kasada sadece ama o olduğunu sanmıyorum tam anlamıyla sıkmıştım fanı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: HDD böyle ses çıkarmaz. İnce çiziktirme sesi gibi bir şey çıkarır PSU veya gevşemiş fan sesine benziyor. Genişletmek için tıkla... PSU ise değiştireceğim onun dışında işlemci fanı var kasada sadece ama o olduğunu sanmıyorum tam anlamıyla sıkmıştım fanı.
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 25 Kasım 2020 #4 Moltreach dedi: PSU ise değiştireceğim onun dışında işlemci fanı var kasada sadece ama o olduğunu sanmıyorum tam anlamıyla sıkmıştım fanı. Genişletmek için tıkla... Öyle aşırı bilgili değilim ancak PSU sesi diyorum ben bu durumda Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: PSU ise değiştireceğim onun dışında işlemci fanı var kasada sadece ama o olduğunu sanmıyorum tam anlamıyla sıkmıştım fanı. Genişletmek için tıkla... Öyle aşırı bilgili değilim ancak PSU sesi diyorum ben bu durumda
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 25 Kasım 2020 #5 Kasayı tokatlayın sesin geçmesi lazım bende de ses çıkarıyor kasayı tokatladıktan sonra geçiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 25 Kasım 2020 #6 suskunkedi dedi: Kasayı tokatlayın sesin geçmesi lazım bende de ses çıkarıyor kasayı tokatladıktan sonra geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yamulmasın kasa aman deyim. Artı 0 Eksi
suskunkedi dedi: Kasayı tokatlayın sesin geçmesi lazım bende de ses çıkarıyor kasayı tokatladıktan sonra geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yamulmasın kasa aman deyim.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 25 Kasım 2020 #7 Moltreach dedi: Hocam yamulmasın kasa aman deyim. Genişletmek için tıkla... Oooo reis sıkıntı olmaz sen tokatla yeter ki. Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Hocam yamulmasın kasa aman deyim. Genişletmek için tıkla... Oooo reis sıkıntı olmaz sen tokatla yeter ki.
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 25 Kasım 2020 #8 suskunkedi dedi: Oooo reis sıkıntı olmaz sen tokatla yeter ki. Genişletmek için tıkla... Durun vurayım 2 tane. Artı 0 Eksi
suskunkedi dedi: Oooo reis sıkıntı olmaz sen tokatla yeter ki. Genişletmek için tıkla... Durun vurayım 2 tane.